ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού για το τροχαίο με τον Τόμας Πρωτόπαπα



Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε η Εταιρεία Αττικές Διαδρομές Α.Ε. σχετικά με το τροχαίο ατύχημα με θύμα τον Τόμας Πρωτόπαπα..


"Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το τραγικό ατύχημα που συνέβη στον Τόμας Πρωτόπαπα την Κυριακή το πρωί στην Αττική Οδό. Tο ατύχημα αυτό μας έχει συνταράξει όλους, ειδικότερα δε τον οδηγό του οχήματος της εταιρίας, ο οποίος είναι συντετριμμένος. Ευχόμαστε και εμείς μαζί με όλο τον κόσμο να μπορέσει ο Τόμας να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές, στη διάθεση των οποίων βρίσκονται όλα τα σχετικά στοιχεία" 

Δείτε ποια είναι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού
Τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ καθοριστικά για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα. Παράλληλα, με τα όσα περιμένουν να δουν οι γιατροί στο ΚΑΤ από τον ηθοποιό και από το αν θα καταφέρει τελικά να ανταποκριθεί στη φαρμακευτική αγωγή του, οι εξετάσεις έχουν σταλεί από την Πέμπτη στην Αμερική, από όπου αναμένεται κάποια πρώτη απάντηση, όπως και από γιατρούς στην Αγγλία. Από την άλλη, η κατάσταση του Τόμας παραμένει σταθερά κρίσιμη και η οικογένεια, οι φίλοι και όλος ο κόσμος ελπίζουν σε ένα θαύμα. Μάλιστα, η οικογένεια έχει σκοπό να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και για αυτό αποφάσισε να συμβουλευτεί γιατρούς από το εξωτερικό. 
Το τελικό τους πόρισμα αναμένεται να φτάσει στην οικογένεια του νεαρού ηθοποιού το Σάββατο. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «FTHIS.GR», η πρώτη εκτίμηση των Αμερικανών γιατρών είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και για την ώρα μένουμε σε αυτό. Ωστόσο, κανένα ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει μέχρι να στείλουν οι ξένοι γιατροί ολοκληρωμένες τις δικές τους εκτιμήσεις. Χθες μάθαμε για το πρώτο μικρό μεν αλλά θετικό σημάδι στην εξέλιξη της υγείας του. Η εγκεφαλική πίεση έπεσε σε σχέση με αυτήν που είχε τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα, πρόκειται να αλλάξει και πάλι φαρμακευτική αγωγή για να δούν αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση στα όργανα που είναι σε πλήρη αδράνεια ως τώρα, όπως τα μάτια του.

markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου