ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Κακός χαμός με Αμπράμοβιτς!

Μοιραστείτε το στο facebook


Ρωσικό δίκτυο μεταδίδει ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνελήφθη στην Αμερική για εμπλοκή σε δολοφονία συνεργάτη του...
Διαψεύδει ο εκπρόσωπος του, σιωπή από το FBI.
Χαμός γίνεται εδώ και λίγες ώρες με την είδηση πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να έχει συλληφθεί από τις Αρχές των ΗΠΑ. Όπως μετέδωσε σήμερα (25/03) το RBC, o ιδιοκτήτης της Τσέλσι φέρεται να εμπλέκεται με τον θάνατο του πρώην συνεργάτη του, Μπόρις Μπερεζόφσκι, όμως ο δικηγόρος και εκπρόσωπός του, Τζον Μαν, αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ο Ρώσος μεγιστάνας έχει συλληφθεί. Αντίθετα, επιβεβαίωσε πως όντως ο πελάτης του βρίσκεται στις ΗΠΑ. «Η ιστορία του RBC σχετικά με την σύλληψη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν είναι αληθής» έγραψε στο twitter.

Το RBC είναι ένα από τα κορυφαία πρακτορεία ειδήσεων στην Ρωσία και έχει συνδέσμους σε δίκτυα-κολοσσούς της Αμερικής όπως το CNN και το CNBC. Η ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα με ελάχιστες λεπτομέρειες, ενώ ο ρεπόρτερ που έβγαλε το θέμα δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν η σύλληψη είχε να κάνει με επιχερηματικές συναλλαγές ή τον θάνατο του Μπερεζόφσκι.
Ο τελευταίος πάντως, είχε μεγάλη κόντρα την περσινή χρονιά με τον Αμπράμοβιτς και με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν και βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στο Χέρτφορντσαϊρ του Λονδίνου, ενώ σύμφωνα με τις έρευνες, δεν υπήρξαν αποδεικτικά στοιχεία για εγκληματική πράξη. Την ίδια στιγμή, τα μέλη του FBI στην Νέα Υόρκη τονίζουν ότι ακόμα δεν μπορούν να κάνουν κανένα σχόλιο επί του θέματος.
Σημειώνεται ότι οι μετοχές του Αμπράμοβιτς στην εταιρία Evraz έπεσαν 3,3% μετά το θέμα που προέκυψε μετά το δημοσίευμα του RBC.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου