ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Παιδιά, ο Σαμαράς φοβήθηκε το άνοιγμα του Τσίπρα στους Καραμανλικούς

Μοιραστείτε το στο facebook


Αυτή είναι η εκτίμηση της Κουμουνδούρου για το θόρυβο που προκάλεσε η αποδοχή της πρόσκλησης να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην..
εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν μάλιστα και non paper με το οποίο υποστηρίζουν ότι στη Συγγρού κλαίνε με μαύρες πλερέζες γιατί ο Τσίπρας έχει γίνει περιζήτητος «γαμπρός». Αυτό το παιδί ποιος θα το πάρει;
Μη να το πάρουν οι Καραμανλικοί, μη να το πάρουν οι κομμουνιστές; Έχει τέτοια πέραση σε όλους τους χώρους που τελευταία φουσκώνει όλο και περισσότερο το κοκοράκι.
«Είναι προφανές ότι η παρουσία του Αλ. Τσίπρα σε αυτήν την εκδήλωση δημιουργεί ιδιαίτερη ανησυχία στον κ. Α. Σαμαρά, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έκανε τα πάντα για την αποτρέψει ή και να την υποβαθμίσει».
Όλες αυτές τις ημέρες ο πρωθυπουργός είχε πέσει σε μαύρη κατάθλιψη. Μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη ζήτησε από τον Ερντογάν έναν βαρύ… πικρό «τούρκικο» για να πάνε τα φαρμάκια που τον ποτίζει ο Αλέξης κάτω. Λέγεται ότι ο Ερντογάν ζήτησε από τον Σαμαρά ως προαπαιτούμενο για να παραιτηθεί από το Αιγαίο, να απαγορευτεί η είσοδος του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (όνειρο ζω μη με ξυπνάτε) αποδέχθηκε την πρόσκληση να μιλήσει σε εκδήλωση για τον Κεμάλ. Το ’μαθε αυτό ο Ερντογάν και φοβήθηκε γι’ αυτό ζήτησε να του πάρουν το διαβατήριο.
Έχει κι άλλη πλάκα το non paper. Ο Σαμαράς είναι ακροδεξιός, κι αυτός και οι συνεργάτες του κάτι που τους απομακρύνει από τη φυσιογνωμία που είχε επιλέξει ο ιδρυτής της ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί κάτι το καινοφανές τη συμμετοχή του κ. Τσίπρα σε εκδήλωση ιδρύματος άλλου κόμματος, υποστηρίζοντας: «Ο πολιτικός πολιτισμός της Αριστεράς επιβάλλει σεβασμό προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο, όπως ο Κ. Καραμανλής που, αντίθετα με την προδικτατορική περίοδο, μετά τη Χούντα διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Αριστερά ιστορικά βρέθηκε απέναντί του με διαφορετικές προτάσεις και θέσεις».
Αν δεν το καταλάβατε, ο Τσίπρας προσκυνά τον αείμνηστο Καραμανλή. Αν ζούσε ο Εθνάρχης, πάντως, θα έκλεβε την ατάκα του Γεωργίου Παπανδρέου: «Ποιος το είπε αυτό; Ο Τσίπρας; Εντάξει».
Από την άλλη, αυτός ο πολιτικός πολιτισμός είναι α λα καρτ. Τον θυμούνται όποτε τους συμφέρει.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου