ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Την συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης εξέφρασε ο Σαμαράς σε Αναστασιάδη μετά το κυπριακό ΟΧΙ

Μοιραστείτε το στο facebook


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε ο πρωθυπουργός..
Αντώνης Σαμαράς μετά την απόφαση της κυπριακής Βουλής να απορρίψει το σχέδιο για «κούρεμα» των καταθέσεων.
Ο κ. Σαμαράς του εξέφρασε την συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης ενώ συζήτησαν και τις πιθανές λύσεις την επομένη του κυπριακού «όχι».
Η Ελλάδα στήριξε και στηρίζει σταθερά τις αποφάσεις της Κύπρου, δήλωσε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες για να παίζουν κάποιοι μικροκομματικά παιχνίδια, πρόσθεσε ο κ.Κεδίκογλου.
Προηγουμένως,ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου σημείωσε :«Η Ελλάδα είναι θωρακισμένη πλήρως. Δεν θα πτωχεύσει η Κύπρος. Ποιος σας το είπε;»και ανέφερε ότι ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Eurogroup.
Οι Ευρωπαίοι οφείλουν να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για την Κύπρο, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέληςμετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων .
Η ευρωπαική αλληλεγγύη, συνέχισε, πρέπει να εκφραστεί με συγκεκριμένο τρόπο για την Κύπρο και υπογράμμισε πως η Ελλάδα στηρίζει τη χώρα.
Στη σύσκεψη, όπως δήλωσε ο κ. Κουβέλης, εκτός από τις εξελίξεις στην Κύπρο, έγινε μόνο μια αναφορά στη διοικητική μεταρρρύθμιση, για την οποία εκτιμησε πως θα έχει σημαντικά αποτελέσματα. «Τέτοια μεταρρύθμιση δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα», υπογράμμισε.
Πάντως για άλλη μια φορά διέψευσε κατηγορηματικά σενάρια περί απολύσεων στο Δημόσιο ενώ αναφέρθηκε σε συγχωνεύσεις υπηρεσιών και αξιολογήσεις προσωπικού.
Για το ειδικό τέλος δεν έγινε αναφορά στη σύσκεψη, όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ωστόσο ο ίδιος επανέλαβε τη θέση του πως «εάν το ΕΕΤΗΔΕ επαναληφθεί θα πρόκειται για νέο μέτρο και νέο μέτρο δεν πρέπει να υπάρξει».
Ιστορικό σφάλμα χαρακτήρισε την απόφαση για το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Antinews.gr 

Δείτε τι ψήφισε η Κυπριακή Βουλή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου