ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Οι αλεπάλληλες γκάφες του υπουργείου Οικονομικών πλήττουν την εικόνα της κυβέρνησης

Μοιραστείτε το στο facebook


Ας βάλουν… σκόρδα στην Καραγιώργη Σερβίας, γιατί με τις απανωτές γκάφες, δε μπορεί κάποιος τους έχει ματιάσει. Έτσι, λοιπόν, προκάλεσαν..
φοβερή αναστάτωση και έγινε η κυβέρνηση αντικείμενο χλευασμού από τα άλλα κόμματα για μια «γκάφα».
Συγκεκριμένα, ενώ εδώ και μέρες διαβεβαίωνε το υπουργείο Οικονομικών ότι δεν τίθεται θέμα μείωσης του ορίου του ακατάσχετου για χρέη προς το δημόσιο, η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου ήρθε να μπλέξει την κατάσταση. Συγκεκριμένα στην έκθεση αναφερόταν ότι το ανώτατο όριο μειώνεται από τα 1.000 ευρώ στα 600 ευρώ, δηλαδή από αυτό το ποσό κι έπειτα θα μπορούν να γίνουν κατασχέσεις.
Οι βουλευτές στη Βουλή ξεσηκώθηκαν και ζήτησαν εξηγήσεις από τον αρμόδιο υφυπουργό, Γ. Μαυραγάνη ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα και υπενθύμισε πως ο ίδιος το έχει διαψεύσει επανειλημμένα.
Ωστόσο ο πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων Αντώνης Μπέζας, παρατήρησε προς τον υφυπουργό Οικονομικών, πως «αν υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ της έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου και του σχεδίου νόμου, θα πρέπει να γίνει διόρθωση στην έκθεση».
Το ερώτημα είναι ένα: αφού ο κ. Μαυραγάνης το διέψευδε κι ο ίδιος πώς η μείωση παρεισέφρησε στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου;
Δε μπορεί να μπήκε μόνη της η παράγραφος, κάποιος την έβαλε ή κάποιος την ξέχασε εκεί αν και διαβεβαίωναν όλοι σε όλους τους τόνους ότι δε θα μειωθεί το ακατάσχετο.
Γι’ αυτό λέμε ότι πρόκειται για γκάφα, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Έτσι όμως προκοπή δε γίνεται, κάποιος πρέπει να μαζέψει όσους πλήττουν την εικόνα της κυβέρνησης σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου