ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Τι θα γίνει με τα κυπριακά υποκαταστήματα στην Ελλάδα;




Πολλοί είναι αυτοί που ρωτούν για την τύχη των κυπριακών υποκαταστημάτων στην Ελλάδα..
Όπως όλα δείχνουν αύριο θα ανοίξουν κανονικά αφού λέγεται ότι είναι θέμα ωρών η υπογραφή της συμφωνίας για τη μεταφορά τους στην Πειραιώς. Αφού το Γιούρογκρουπ κατέληξε σε συμφωνία, θα προχωρήσει κανονικά η διαδικασία για τα εδώ υποκαταστήματα. Εντός της ημέρας θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις με σκοπό αύριο το πρωί να μη βρουν κλειστές πόρτες οι καταθέτες της Κύπρου και της Λαϊκής. Μένει να δούμε αν στη συμφωνία θα ενταχθούν και τα 29 υποκαταστήματα της Ελληνικής τράπεζας στη χώρα μας.
Ως εκ τούτου, διασφαλίζονται πλήρως οι καταθέτες και δεν υφίσταται κανένα κούρεμα για όσους είχαν τα λεφτά τους στην Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρα οι…τυχεροί της υπόθεσης. Πάντως, από αύριο, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να υπάρξει «συνωστισμός» στα γκισέ των τραπεζών αυτών από καταθέτες που θα θελήσουν να αποσύρουν τα λεφτά τους. Πολλοί που δεν εμπιστεύονται τη διαδικασία συγχώνευσης ή άλλοι που θα θελήσουν να ασφαλίσουν περισσότερο τα χρήματά τους πηγαίνοντάς σε άλλη τράπεζα ή στο… σεντούκι.
Επίσης, είναι σίγουρο ότι πολλοί καταθέτες θα κάνουν διασπορά κινδύνου. Αν κάποιος δηλαδή έχει 300.000 ευρώ θα τις «σπάσει» σε 100άρια και σε διαφορετικούς λογαριασμούς ή δικαιούχους ώστε να έχει μια … επίφαση ασφάλειας αν κάποτε αποφασιστεί κούρεμα κι εδώ στην Ελλάδα.
Θα πάρουν φωτιά τα γκισέ των τραπεζών εν ολίγοις.

Antinews.gr 

Διαβάστε και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου