ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Τα αληθινά αίτια που οδήγησαν την ηθοποιό Ρένα Παγκράτη στην αυτοκτονία




Φως στα αίτια που οδήγησαν την ηθοποιό Ρένα Παγκράτη να βάλει τέλος στη ζωή της, ρίχνει 15 χρόνια μετά..
ο ανιψιός της Γιάννης Γραμματικός.
Το ρεπορτάζ της εποχής, όπως αναφέρει το Newsbomb, που συνέβη το περιστατικό αυτοκτονίας έλεγε πως η Ρένα Παγκράτη έκανε το απονενοημένο διάβημα έχοντας πληγωθεί βαθιά από το γεγονός ότι είχε μείνει χωρίς δουλειά.

Οπως αποκαλύπτει ο ανιψιός της, πράγματι, το γεγονός αυτό την είχε φθάσει στα όρια της κατάθλιψης.

«Η θεία μου είχε μεγάλο άγχος με τη δουλειά της. Προσπαθούσε μέσω αυτής να ξεφύγει. Είχε κάνει πολλές προσπάθειες να ενταχθεί σε κάποιες σειρές. Τελευταία φορά είχε παίξει σε ένα επεισόδιο στη "Λάμψη" του Φώσκολου. Έβλεπε, λοιπόν, ότι δεν της έδιναν ρόλους και είχε απογοητευτεί. Θα έλεγα ότι είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας αυτού. Η δουλειά της ήταν το φως της. Συχνά πυκνά έλεγε: "Τι γίνεται με εμένα; Ήρθε το τέλος; Δεν με θέλουν πλέον; Δεν θα ξαναπαίξω;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Γραμματικός.

Ωστόσο ο ανιψιός της, διαψεύδοντας αυτά που λέγονταν ότι η ηθοποιός πεινούσε και δεν είχε χρήματα, ρίχνει φως και στα άλλα αίτια που επιβάρυναν την ψυχολογία της Ρένας Πάγκράτη και συνέβαλαν, πιθανότατα, στο να λάβει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Απ' ότι ξέρω από τη μητέρα μου, εκτός από την ανεργία που βίωνε, υπήρχε και ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο της δημιούργησε όλα αυτά. Την είχε καταβάλει, την είχε εξουθενώσει... τα αισθηματικά της Ρένας ήταν λίγο μπερδεμένα γιατί πολλοί ήθελαν να την αγαπήσουν, όμως δεν ξέρω πόσο ήθελαν την αγάπη της. Γιατί γενικά έβλεπαν το όνομα Ρένα" και δεν έβλεπαν τον άνθρωπο "Ρένα''», συμπλήρωσε ο ανιψιός της ηθοποιού.

Σύμφωνα με το Newsbomb ο τελευταίος σύντροφος της Ρένας Παγκράτη ήταν ένας Κύπριος ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο και αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου