ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Φωτογραφία – σοκ μέσα από τις φυλακές: Ο Λαυρεντιάδης με μούσι σε αναπηρικό καροτσάκι

Μοιραστείτε το στο facebook


Σκιά του εαυτού του είναι ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που..
παρουσιάζουν αποκλειστικά τα «Παραπολιτικά» και η οποία προέρχεται από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός οικονομικός παράγοντας, που πάντα προσπαθούσε να τραβά την προσοχή στις κοσμικές συγκεντρώσεις , στις οποίες εμφανιζόταν φρεσκοξυρισμένος και ντυμένος με ακριβά κοστούμια και αξεσουάρ, θυμίζει πλέον... ερημίτη μιας άλλης εποχής. Φορώντας ταπεινά ρούχα και έχοντας αφήσει πυκνό μούσι, ο φανερά αδυνατισμένος σε σχέση με το παρελθόν κ. Λαυρεντιάδης μοιάζει να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της φυλακής, το οποίο φαίνεται πως επηρεάζει συλλήβδην τους συγκρατούμενούς του, ανεξαρτήτως αν βρίσκονται στη VIP ή στις πιο... χαμηλής κοινωνικής διαστρωμάτωσης πτέρυγες.

Επιπλέον, στο εν λόγω στιγμιότυπο ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση της “Proton Bank” κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, όπως άλλωστε και ο έτερος με τον οποίο συνομιλεί, γεγονός που καταδεικνύει την ιδιαίτερη προσοχή με την οποία χειρίζονται οι αρμόδιοι το θέμα της υγείας του. 

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το ύφος και των δύο κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αφού, όπως διαφαίνεται και από τη γλώσσα του σώματος, συζητούν κάτι πολύ σοβαρό, που πιθανώς σχετίζεται με το χαρτί που έχουν ανάμεσά τους.
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου