ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Δείτε τη διάδοχο της Εύας Καϊλή - Δείτε την Πέννυ Δαλαμούρα..

Μοιραστείτε το στο facebook


Ποια είναι η γιατρός Πέννυ Δαλαμπούρα, η όμορφη ξανθιά Θεσσαλονικιά που σάρωσε σε σταυρούς στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ...

Η μεγάλη έκπληξη στις λιστομαχίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ανήκει στο ωραίο φύλο και είναι μόλις 25 ετών και γιατρός.

Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά, Πέννυ Δαλαμπούρα, η οποία είναι πολιτική φίλη τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του Νίκου Ανδρουλάκη, θεωρείται από πολλούς το νέο ανερχόμενο πρόσωπο της συμπρωτεύουσας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατία», η 25χρονη δερματολόγος εξηγεί γιατί επέλεξε τώρα να δραστηριοποιηθεί, σε πιο ενεργό ρόλο, με το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας:



«Είναι δύσκολο να ανήκεις στο ΠΑΣΟΚ σήμερα. Όμως, αυτός είναι πολιτικά ο χώρος όπου οι ιδέες μου μπορούν να βρουν εφαρμογή. Προφανώς και διαφωνώ με τις νοοτροπίες και τις πρακτικές του παρελθόντος, όμως κακά τα ψέματα, όταν ασκείς εξουσία για καιρό, πάσχεις από κυβερνητισμό και από στελέχη που έχουν διαφθαρεί. Γι' αυτό ο κόσμος σήμερα θέλει να δει νέους ανθρώπους».
Αυτή την εποχή η Πέννυ Δαλαμπούρα κάνει την ειδικότητά της ως δερματολόγος, ενώ δεν αποκλείει το γεγονός να αναγκαστεί κάποια στιγμή να φύγει στο εξωτερικό για να την τελειώσει, λόγω της κρίσης στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι για την ώρα η πολιτική είναι πιο ψηλά στην ατζέντα της...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου