ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Άλλοι διώχνουν τον Σόρος με κλωτσιές κι εμείς τον θεωρούμε σωτήρα μας

Μοιραστείτε το στο facebook


Ας λησμονήσουμε τις θέσεις του για το ονομαζόμενο «Μακεδονικό». Ας κάνουμε τα στραβά μάτια για την στήριξη που παρείχε αφειδώς σε..
όλες τις φιλοαμερικανικές πολιτικές δυνάμεις των Βαλκανίων, σοσιαλιστικές και δεξιές, τα τραπεζώματα με τους «φιλοδημοκρατικούς Βαλκάνιους», κ.Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τον άλλοτε επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας, βασικό στυλοβάτη του «συστήματος ΠΑΣΟΚ» του κ.Σημίτη. Να αγνοήσουμε όμως, και το γεγονός ότι σε όλες τις χώρες απ’ όπου πέρασε το Ίδρυμα Σόρος, δημιούργησε, μέσω των ΜΚΟ που έστησε και το «φιλανθρωπικού» τους έργου, μηχανισμούς «διείσδυσης» και παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις τους;
Τώρα, ο κ.Σόρος βρήκε την Ελλάδα της κρίσης «μπόσικη», και αποφάσισε να κάνει ανοικτή παρέμβαση, με πρόσχημα βεβαίως την ανθρωπιστική βοήθεια. Έτσι, μαζί με κάποιες ελληνικές ΜΚΟ, ξεκινάει ένα πρόγραμμα 700 χιλιάδων ευρώ για παροχή θέρμανσης σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Κατ’ αρχήν με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, γνωστό «εκσυγχρονιστή», κ.Μπουτάρη, και κατόπιν, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον έτερο «εκσυγχρονιστή», Δήμαρχο Αθήνας, κ.Καμίνη. Και βλέπουμε!
Βεβαίως, μην έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι το Ίδρυμα Σόρος δεν δραστηριοποιείτο και στο παρελθόν στη χώρα μας. Απλά, ήταν όσο το δυνατόν πιο συγκαλυμμένα. Για παράδειγμα, χρηματοδοτούσε πολιτικά «Ιδρύματα», και βέβαια ΜΚΟ (υπό τη μορφή της «συνεργασίας σε διάφορες περιοχές του κόσμου, και κυρίως στα Βαλκάνια), συνεργαζόταν στενά με Έλληνες πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, καθώς και με πρόσωπα που, ευρισκόμενα πολύ κοντά σε πολιτικούς παράγοντες της χώρας μας, ασκούσαν μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις που αφορούσαν στη διπλωματία, ειδικά στα Βαλκάνια, στον Καύκασο και στη Ρωσία.
Το «σύστημα Σόρος», σε συνεργασία με στελέχη του διπλωματικού Σώματος των ΗΠΑ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις διάφορες «έγχρωμες επαναστάσεις» που έγιναν στα Βαλκάνια και στον Καύκασο. Ωστόσο, στη Ρωσία, την Κεντρική Ασία, και σε χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης, έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι του κ.Σόρος, όταν διαπιστώθηκαν οι κραυγαλέα ωμές παρεμβάσεις στην εσωτερική ζωή τους.
Και στην Ελλάδα, συνεργάστηκε στενά με αμερικανούς διπλωμάτες, οι οποίοι –με το αζημίωτο- προώθησαν τα συμφέροντά του. Πρόκειται, ως επί το πλείστον για διπλωμάτες που ακόμα και σήμερα είναι ενταγμένοι στο «Δημοκρατικό λόμπυ». Και βέβαια, Έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι ανήκουν στο ίδιο λόμπυ, ετύγχαναν προνομιακής μεταχείρισης από το «σύστημα Σόρος». Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα, το αμερικανικό «Δημοκρατικό λόμπυ», και ιδιαίτερα κάποια πρόσωπα που κουβαλούν πολλές διπλωματικές αμαρτίες από το παρελθόν, έχει επανακάμψει δριμύτερο στην Ελλάδα, και προσπαθεί να κάνει –με κομψό τρόπο πάντως- ακόμα και παρεμβάσεις στη νέα πολιτική ζωή που διαμορφώνεται.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου