ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σάλος από βίντεο του Channel 4 για τη Χρυσή Αυγή - Tι απαντά ο Η. Κασιδιάρης



Σάλο προκαλεί βίντεο του κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Γεωργούση που πρόβαλε το βρετανικό κανάλι Channel 4, στο οποίο..
καταγράφει τη δράση στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Παρουσιάζοντας το επίμαχο βίντεο
το βρετανικό κανάλι σημειώνει ότι από τότε που η Χρυσή Αυγή μπήκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της, πιέζοντας για θέσπιση νόμων κατά των μεταναστών και απαγόρευση της εισαγωγής τους στο στρατό και την αστυνομία.
Κατά την προεκλογική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, ο σπουδαστής στη Σχολή κινηματογράφου Κωνσταντίνος Γεωργούσης πέρασε ένα μήνα με την οργάνωση μαζεύοντας υλικό για το ντοκιμαντέρ του.

Η κάμερα ακολουθεί το στέλεχος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο βουλευτή τότε στην Α' Αθηνών, Α. Πλωμαρίτη, να μοιράζει ψηφοδέλτια σε λαϊκές αγορές βρίζοντας αλλοδαπούς αλλά και να συνομιλεί με ομοϊδεάτες του για το θέμα των μεταναστών και τους τρόπους... εξουδετέρωσής τους.
«Αν είναι μελαψοί θα τους ασπρίσουμε. Και μετά θα τους ασπρίσουμε στις κλωτσιές», ακούγεται να λέει ο Α. Πλωμαρίτης ενώ ταυτόχρονα αναφέρονται γελώντας στο τι θα μπορούσαν να κάνουν με τα μαλλιά και τα δόντια των μεταναστών.
«Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους» και να κάνουμε «τους μετανάστες σαπούνια» αναφέρουν σε άλλα σημεία οι ομιλούντες, οι οποίοι, όπως σχολιάζει στον δημοσιογράφο του Channel 4 ο κινηματογραφιστής, φαίνονταν ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις απόψεις τους και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τις προβάλουν».
«Τρομοκρατήθηκα, που τα μέλη του κόμματος εξέφραζαν με περηφάνια τις ακραίες ιδέες τους και μάλιστα δημόσια. Με σόκαρε η εχθρότητα με την οποία αντιμετώπιζαν τους μετανάστες στο δρόμο».

Κασιδιάρης: Κατασκευασμένο το βίντεο
Από τη μεριά της, η Χρυσή Αυγή, μέσω του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Ηλία Κασιδιάρη, κάνει λόγο για κατασκευασμένο βίντεο, με πλάνα που τραβήχτηκαν χωρίς να το γνωρίζουν οι συμμετέχοντες.
Παρεμβαίνοντας στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι», μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε τα εξής:
«Το βίντεο τράβηξαν κάποιοι δημοσιογράφοι, χωρίς να τους πουν ότι τους καταγράφουν και ρώτησαν αν η Χρυσή Αυγή κάνει φόνους και οι άλλοι έκαναν πλάκα», προσθέτοντας ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής στο βίντεο κάνουν πλάκα και ειρωνεύονται.
«Είναι δυνατόν; Έλεγαν για δόντια που θα κάνουν κομπολόγια. Τον ίδιο τραγέλαφο έπαθε και το BBC, που έβαλε κρυφή κάμερα στα γραφεία μας», είπε ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε ότι το κόμμα του, εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά των δημιουργών για συκοφαντική δυσφήμιση.

bcove.me/8uw0jnvn

7 σχόλια:

  1. θα μας κλάσετε τα @@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λουστειτε τα τωρα ζωα που τους ψηφισατε..


    βαλατε στη βουλη υπανθρωπους ετοιμους να εξαλειψουν οτιδηποτε θεωρουν ξενο..


    αυτα σας αξιζουν..αυτα μας αξιζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αδερφες τησ χρυσης αυγης δεν τολμανε να πουλησουν μαγκια σε αλβανουσ και ρωσοποντιους.μουστακια,δερματινα.θυμιζουν κατι?φουσκα ειναι και θα σκασει.δεν περναει ο φασισμοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To channel 4 επαιξε το συκοφαντικο ριαλιτυ "Go Greek for a week" χρησιμοποιωντας πεινασμενους Αγγλους σε ελληνικο νησι βρωμιζοντας την εικονα της Ελλαδας ως τουριστικο προορισμο ..οι Αγγλοι ειναι οι τελευταιοι που θα μιλησουν για ρατσισμο ,ειναι αξεχαστες οι φρικαλεοτητες τους στην Κυπρο και στην Ινδια, ολοι ξερουν οτι οι Αγγλοι καλυπτουν το ισχυροτερο κλαμπ παιδοφιλιας πογκοσμιως και φυσικα αγαπημενοι στοχοι τους ειναι τα μαυροκεφαλα παιδακια ...Το συγκεκριμενο βιντεο ειναι γελοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν άκου χρυσαυγιτάκο από πάνω που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις: α) Το ντοκιμαντέρ δεν είναι του Channel 4 αλλά Έλληνα κινηματογραφιστή που δεν έχει καμία σχέση με το Channel 4. Το Channel 4 απλά δείχνει πλάνα από το ντοκιμαντέρ δεν έκανε το ντοκιμαντέρ. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ, είναι και αυτοί κρυμμένοι πίσω από τον πόλεμο κατά της Ελλάδας που έχεις στο βλακώδες κεφάλι σου; β) Στο βίντεο απεικονίζονται και μιλάνε μόνο χρυσαυγίτες, καμία παρέμβαση δεν γίνεται και από κανέναν άλλο. Οποτε ότι είναι γελοίο (μάλλον τρομακτικό και επικίνδυνο) είναι οι απόψεις των τύπων γ) επειδή έχω δει όλο το το ντοκιμαντέρ, όλοι γνωρίζουν ότι τους τραβάει ο φακός οπότε τα επιχειρήματα του κουραδόμάγκα και αρχηγού σας είναι να είχαμε να λέγαμε. Αυτοί είστε.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμμμ "Ελληνας" κινηματοφραφιστης ... ακουγεται πιο υποπτο τωρα ...αν οι Βορειοι "φιλοι" Ευρωπαιοι προσπαθουν να προωθησουν με δολιο τροπο οτι οι Ελληνες μπορουν να γινουν σαν αυτους και να βασανιζουν ανθρωπους λογω διαφορας δερματος τοτε αγαπητε μου εχουμε τελειωσει ως Εθνος .Οι χρυσαυγιτες στο συγκεκριμενο βιντεο τους λενε αυτα που εκαναν και θα κανουν στους ανθρωπους στο μελλον οι βορειοι "φιλοι μας" Πιστευεις οτι οι Αριστεροι,οι Σοσιαλιστες,οι Δεξιοι ,οι Κεντρωοι αν δοθει 'εντολη' δεν μπορουν να τερματισουν,σαπουνοποιησουν ανθρωπους ? Μονο η ΧΑ μπορει ? χαχαχα ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ Αγαπητε ανωνυμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι προφανές ότι δεν θες να απαντήσεις είτε α) επειδή είσαι απλά ολίγον τι χαζούλης ή β) δεν σε παίρνει. Οι Χ.Αυγίτες στο βίντεο μιλάνε για το τι θα κάνουν αυτοί στους μετανάστες, για το αν οι της Β. Ευρώπης είναι ικανοί για κάτι τέτοιο είναι άλλο θέμα και δεν συζητιέται στο ντοκιμαντέρ ούτε προκύπτει από πουθενά. Οπότε μείνε στο θέμα, δεν έχω χρόνο να απαντάω σε ζητήματα που δεν προκύπτυον από πουθενά στο βίντεο. Ο κινηματογραφιστής είναι Έλληνας (Κωνσταντίνος Γεωργούσης) αλλά αν εννοείς ότι δεν είναι Έλληνας σαν εσένα ναι δεν είναι, προς τιμή του. Ποιος μιλάει για βόρειους φίλους και γιατί, αν θέλεις προσωπικά την γνώμη μου δεν πιστεύω σε καμία φιλία με τους Βορείους όπως δεν πιστεύουν και οι περισσότεροι αριστεροί που κατηγορείς. Το θέμα μας είναι άλλο: το ότι το ντοκιμαντέρ καταδεικνύει με καταφανή τρόπο ότι η Χ.Α είναι απροκάλυπτα ναζιστικό κόμμα. Επιτέλους παραδεχτείτε το δεν είναι κακό να παραδέχεσαι αυτά που πιστεύεις. Οι συναγωνιστές σου στο βίντεο το κάνανε. Αν είναι να απαντήσεις πάλι με μετάθεση του θέματος σε μεγάλες δυνάμεις και θεωρίες συνωμοσίας κατά της Χ.Α ενημέρωσέ με να μπω να δω κάνα βυζί καλύτερα από το να χάνω το χρόνο με άτομα με τρικυμία στον εγκέφαλο. Και όπως σου ξαναείπα, οι πύλες του Αουσβίτς σας περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή