ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πρώτη τηλεδιάσκεψη στα πλαίσια του προγράμματος etwinning


Μοιραστείτε το στο facebook
2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών Ε1΄τάξη Γρεβενά, 20 Μαρτίου 2013
Το πρώτο τμήμα της Πέμπτης τάξης..
(Ε1΄) του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών στα πλαίσια του προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων πραγματοποιεί το Σχολικό Έτος 2012-2013 δραστηριότητα με τίτλο: «Ιστορία, πολιτισμός, ήθη-έθιμα, παραδοσιακά παιχνίδια του τόπου μου».
Την Παρασκευή 15 Μαρτίου στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας, πραγματοποιήθηκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype η πρώτη τηλεδιάσκεψη στα πλαίσια του προγράμματος etwinning (ηλεκτρονικής αδελφοποίησης) με το Δημοτικό Σχολείο Grundschule Lindenberg της Γερμανίας. Σ' αυτήν οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να μιλήσουν μεταξύ τους (στα ελληνικά μίλησαν οι μαθητές του Γερμανικού Σχολείου και στα γερμανικά οι μαθητές του σχολείου μας), μίλησαν ακόμη οι διευθυντές των σχολείων και οι δάσκαλοι των δύο τάξεων και η τηλεδιάσκεψη έκλεισε με δύο τραγουδάκια στα Γερμανικά από τους μαθητές και των δύο σχολείων. Είχε προηγηθεί αποστολή παρουσίασης (power point) με φωτογραφίες και πληροφορίες των μαθητών. Η εκδήλωση, τέλος, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες. 


Επίσης θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι στο πρόγραμμά μας θα συμμετέχει και το σχολείο élémentaire de Chevrier, CHEVRIER, από τη Γαλλία.
Περισσότερα, καθώς και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας http://2dim-greven.gre.sch.gr/E1%20taksi%202012.htm

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της τάξης
Ο δάσκαλος της τάξης
Αργύριος Καραλιόλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου