ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Νίκη για Τότεναμ... (Γράφει ο Mikel Bardhi)

Μοιραστείτε το στο facebook



Απόψε είναι τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ... Στο σημερινό πρόγραμμα,..
προσωπικά έχω ξεχωρίσει το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς, το ντέρμπι στο Λονδίνο Τότεναμ-Ίντερ. Δύο ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
    Η γηπεδούχος Τότεναμ είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη και με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα Αγγλίας. Αυτό τη διατήρησε σταθερά στην τρίτη θέση, μπροστά από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι. Με το προβάδισμα που έχει έναντι άλλον ομάδων για την τέταρτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει τις προοπτικές να χτυπήσει και το Γιουρόπα Λιγκ.  

    Από την άλλη, η Ίντερ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της. Στο πρωτάθλημα έχει πέσει στην πέμπτη θέση, πράγμα που σημαίνει πως εάν μείνει εκεί δεν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Δεν έχει σταθερή πορεία και με αυτό το τρόπο δεν βρίσκει και ρυθμό στα παιχνίδια της. Οι παίχτες της είναι είτε μεγάλης ηλικίας πλέον, είτε δεν είναι μεγάλου επιπέδου ποδοσφαιριστές. Έχει χάσει την δύναμη που είχε στην Ιταλία.

    Στο ματς: Η Τότεναμ είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη αλλά και τη πρόκριση. Ο Βίλας Μπόας έχει καταφέρει σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, χωρίς να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Έχει κάνει δηλαδή τους παίχτες του να είναι αποτελεσματικοί και ουσιώδεις. Έχει εφαρμόσει ένα πλάνο με το οποίο μπορεί να κοντράρει μεγάλες ομάδες στα ίσα. Η ομάδα του είναι δεμένη και δεν χάνει εύκολα. Μάλιστα η τελευταία του ήττα είναι στις εννέα Δεκεμβρίου από την Έβερτον, εάν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι κυπέλλου με την Λιντς.

    Η Ίντερ είναι ομάδα με δυνατούς παίχτες που μπορούν σε μεγάλα παιχνίδια να αμυνθούν σωστά. Ξέρει να κλείνει χώρους και να μην αφήνει τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Το πρόβλημα της όμως είναι πως δεν έχει ρυθμό και με τον τρόπο που αγωνίζεται δεν μπορεί να παίξει υψηλού επιπέδου πάσινγκ γκέιμ. Ο Στραματσιόνι προσπαθεί να εφαρμόσει σύγχρονο ποδόσφαιρο στην ομάδα του. Χωρίς αποτέλεσμα όμως λόγο απειρίας του ιδίου.

    Σε κάθε περίπτωση, θα δούμε ένα δυνατό ματς, που θα κριθεί στο πόσο καλά έχουν προετοιμαστεί οι δύο πλευρές. Πόσο καλά θα αντεπεξέλθουν τακτικά οι προπονητές στις απαιτήσεις του αγώνα και σε τι κατάσταση θα είναι οι παίχτες ατομικά, διότι μπορεί με μια ατομική προσπάθεια κάποιου παίκτη να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου