ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΠΟΣΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ;;; Ουκρανός ζει σε κλουβί (όχι με τρελές) με λιοντάρια!!! (PHOTOS+VIDEO)

Ο Αλεξάντερ Πιλισένκο είναι ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, καθώς, το 2011 είχε ζήσει στο ίδιο κλουβί με ένα λιοντάρι για.. περισσότερο πέντε εβδομάδες. Το εντυπωσιακό είναι ότι ετοιμάζεται να το κάνει ξανά και μάλιστα για έναν ολόκληρο χρόνο.
Στον ιδιωτικό ζωολογικό του κήπο ο Πιλισένκο έχει δύο λιοντάρια με τα οποία ετοιμάζεται να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο όχι επειδή του τη βάρεσε, αλλά ως μια κίνηση ευαισθητοποίησης, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για να κατασκευάσει ένα κέντρο αποκατάστασης για λιοντάρια και άλλα αιλουροειδή.
Στόχος του είναι να συγκεντρώσει περίπου 40.000 δολάρια, ενώ αν τα καταφέρει θα σπάσει και το παγκόσμιο ρεκόρ που είναι 35 ημέρες και το κατέχει ο... ίδιος.
Οπως και την προηγούμενη φορά ο Ουκρανός ζωόφιλος θα εγκαταστήσει κάμερες ώστε να κινηματογραφεί και να εκπέμπει ζωντανά τις περιπέτειές του, ενώ θα συμετέχει κανονικά στα γεύματα με ωμό κρέας που θα μοιράζεται με τα δύο λιοντάρια.
Ανακοίνωσε ακόμη ότι δεν θα περάσει ολόκληρο το χρόνο μέσα στη φωλιά των λιονταριών, αλλά θα επισκέπτεται και το εξοχικό του, μαζί με τα... κατοικίδιά του, ενώ στον πολύ ελεύθερο χρόνο που θα έχει σκοπεύει να ζωγραφίζει και να γράψει ένα βιβλίο για τί άλλο, για λιοντάρια.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα ξεκινήσει το ταξίδι του ο Πιλισένκο, ωστόσο, θα είναι σίγουρα εντός του 2013.
Ο Πιλισένκο, πάντως, δεν είναι ο μοναδικός παράτολμος άνθρωπος, καθώς το ίδιο είχε κάνει στις αρχές του 2011 ο Τζεημς Ζαμπλόν, ο οποίος είχε ζήσει για έναν μήνα μαζί με τα λιοντάρια για να μαζέψει χρήματα για το δικό του καταφύγιο Αγριας ζωής και είχε μαζέψει περίπου 75.000 ευρώ.
Οι φωτογραφίες και το βίντεο δίνουν μια πρόγευση της άγριας καθημερινότητας του Πιλισένκο

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου