ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αποχώρηση 200.000 δημοσίων υπαλλήλων έως το 2015


Τη βεβαιότητα ότι μέχρι το 2015 θα έχουν αποχωρήσει από το Δημόσιο με ομαλές διαδικασίες 180.000-200.000 δημόσιοι υπάλληλοι..
επεσήμανε σε ομιλία του ο καθηγητής και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης που πραγματοποίησε στο Κέντρο Πολιτικού Προβληματισμού, «Μιχάλης Παπαγιαννάκης»....

Απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στο αίτημα της τρόικας για άμεσες απολύσεις, εξήγησε ότι ο αριθμός των συνταξιοδοτήσεων για το 2012 έφθασε τις 32.000 ενώ είχαν υπολογιστεί μόλις 20.000 συνταξιοδοτούμενοι δημόσιοι υπάλληλοι. Με αυτόν τον ρυθμό το ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων το 2015 θα είναι κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και αριθμητικά κάτω από τις 600.000 συνολικά.

Με αυτή την έννοια και με το δεδομένο ότι δεν γίνονται προσλήψεις στο Δημόσιο, η Ελλάδα μπορεί να προσεγγίσει το στόχο της αναστήλωσης του δημόσιου τομέα χωρίς να προβεί στις μαζικές απολύσεις που ζητεί η τρόικα. Ο κ. Μανιτάκης επισήμανε πως ήδη άρχισε πιλοτικά σε διάφορους τομείς του Δημοσίου η διαδικασία της καταγραφής επίδοσης βάσει στοχοθεσίας που έχει σκοπό να αμείβονται οι άξιοι και να απομονώνονται οι ανάξιοι ώστε κάποια στιγμή να ενσωματωθεί στη δημοσιοϋπαλληλική κουλτούρα η σχέση επίδοσης-αποτελέσματος που ισχύει κατά κανόνα στον ιδιωτικό τομέα.

dimotikosafari.blogspot.de
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου