ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21/4/2013

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, θα καταλάβετε τι σημαίνει το να κάνετε εξυπηρετήσεις, παραχωρήσεις και υποχωρήσεις σε πολλά θέματα..

Χρειάζεται να είστε πολύ ήρεμοι γιατί έχετε την τάση να γκρινιάζετε και να είστε μίζεροι. Δεν είναι του χαρακτήρα σας όλο αυτό αλλά επειδή δεν σας αρέσουν οι συνθήκες ή μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι όλα θα σας φταίνε. Εκ των πραγμάτων θα σταματήσετε τις πολύ παρορμητικές και αυθόρμητες κινήσεις και θα προσγειωθείτε απότομα. Αλλά αυτό θα σας δημιουργήσει την τάση να πατήσετε γερά στα πόδια σας σε πιο σταθερές βάσεις. Οι γεννημένοι προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου έχετε πολλές εμπνεύσεις και μπορεί να τις κάνετε πιο εύκολα πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα η ημέρα είναι για σας. Τρείς πλανήτες πλέον στο ζώδιό σας και θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τις δυνάμεις σας και γενικά οτιδήποτε θα χρειαστεί για να ενδυναμώσετε. Θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία στο να κάνετε νέες γνωριμίες και πολύ περισσότερα ανοίγματα. Η επιτυχία πάντως έρχεται, όταν έχετε μεγάλη αυτοεκτίμηση και τώρα θα αρχίσετε να αντλείτε αυτή την κατάσταση από μέσα σας και αυτό θα είναι το διαβατήριό σας. Πάντως μπορείτε να γίνετε και πάλι παιδιά για λίγο. Η ανεμελιά και η αθωότητα σας χρειάζεται έστω και για λίγο για να φορτώσετε τις μπαταρίες σας. Θα έχετε πάντως σήμερα μια καλή επικοινωνία με τα παιδιά σας και γενικά θα είστε πιο ερωτικοί από άλλες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Έχετε πολλές δουλειές για σήμερα να κάνετε αφού θα σας απασχολήσουν υποθέσεις οργάνωσης του σπιτιού σας και γενικά οτιδήποτε δεν έχετε βάλει ακόμα σε τάξη. Αυτό βέβαια σας κουράζει γιατί δεν πολυαγαπάτε την λεπτομέρεια και την ανάλυση. Επειδή είστε πολύ εφευρετικοί θα βρείτε λύσεις σε ένα θέμα που ίσως να αφορά και την καριέρα σας. Το καλό είναι ότι θα ξεκολλήσετε από μια πλάνη και αυτό θα σας δώσει μια μεγαλύτερη παρόρμηση γιατί θα γίνετε τόσο πολύ ξεκάθαροι που δεν θα σηκώνει καμία αμφισβήτηση το θέμα σας. Αν σχετίζεστε με Παρθένο θα καταλάβετε την χρησιμότητα της σχέση σας και θα βαδίσετε σε κοινό πλάνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα καταφέρνετε γιατί νιώθετε ότι έχετε αποθέματα ενέργειας, αφού η ροή των πραγμάτων θα είναι πολύ θετική για σας. Μόνο όταν νιώθετε ασφαλείς και εξασφαλισμένοι, κι αυτό συνήθως συμβαίνει όταν έχετε ηρεμία και γαλήνη μέσα στο σπίτι σας, είστε μέσα σας πολύ καλά. Αντιλαμβάνεστε βέβαια την αναγκαιότητα του να σταθεροποιήσετε κάτι και μπορεί να είστε εσείς που θα αναλάβετε την πρωτοβουλία με φίλους και γνωστούς να ζεστάνετε εκ νέου τις σχέσεις σας. Οι μετακινήσεις σας θα γίνουν πιο εύκολα και θα χρησιμοποιήσετε μαζί με το ένστικτό σας και την κοινή λογική για το τι σας συμφέρει και τι όχι. Θα έχετε μια καλή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι μακριά σας και κυρίως αν το πρόσωπο είναι Παρθένος θα μιλήσετε πολύ ήρεμα και πολιτισμένα...

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου