ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τι είν' τούτο;;; Γυναίκα 226 κιλών που χρησιμοποιεί τα... οπίσθιά της για ΤΡΑΠΕΖΙ!!! (PHOTOS)


Η Barbie Edwards, που έχει εμμονή με τα οπίσθιά της και τρώει πάρα πολύ, ώστε να έχει τεράστια, βρήκε τρόπο να θησαυρίσει από αυτά...
Έτσι η 42χρονη μαμά τριών παιδιών από την Ουάσιγκτον, που ισχυρίζεται ότι έχει τον μεγαλύτερο πισινό στον κόσμο, κέρδισε 18.000 λίρες τους τελευταίους έξι μήνες, απλά και μόνο τοποθετώντας πράγματα στον πισινό της.
Ο τεράστιος πισινός της δημιουργεί ένα συρτάρι από το πάχος του και έτσι η Barbie μπορεί να τοποθετήσει δίσκους με φαγητό και ποτό και οι θαυμαστές της την πληρώνουν για αυτό. Η πληθωρική ξανθιά είναι ενθουσιασμένη με το μέγεθός της και ελπίζει να πείσει τα βραβεία Γκίνες να δημιουργήσουν μία νέα κατηγορία για το μεγαλύτερο συρτάρι οπισθίων. «Στο παρελθόν δεν μου άρεσε το μέγεθος των οπισθίων μου, αλλά από τότε που ασχολούμαι με το μόντελινγκ, πιστεύω στον εαυτό μου. Χάρη στον πισινό μου, έχω κάνει καριέρα, που δεν θα την άλλαζα με τίποτα».
Ο πισινός της έχει μάλιστα 4.000 θαυμαστές στο Ίντερνετ. Η ίδια τον χρησιμοποιεί για να τοποθετεί αντικείμενα πάνω του, όταν μαγειρεύει για την οικογένεια, ακόμη και όταν καθαρίζει το σπίτι ή ξεκουράζεται στον καναπέ της το βράδυ. Ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και έξι μήνες, όταν την πλησίασε κυνηγός ταλέντων και της είπε ότι η εμφάνισή της που θυμίζει τη Barbie και ο τεράστιος πισινός της θα τη βοηθήσουν να κάνει καριέρα.
Οι άντρες τη λατρεύουν και δέχεται περισσότερα από 100 μηνύματα την ημέρα από άντρες που ζητούν να τη δουν με τα εσώρουχά της. Στο αεροπλάνο και στο τρένο η Barbie κάθεται σε δύο θέσεις, γιατί δεν χωράει σε μία, ενώ πολλές φορές «κολλάει» στις τουαλέτες και δεν μπορεί να σηκωθεί, το ίδιο και στα δοκιμαστήρια. Ζυγίζει 226 κιλά, αλλά θέλει να πει σε όλες τις παχουλές γυναίκες ότι μπορούν να είναι σέξι και επιτυχημένες. Η ίδια μάλιστα λέει «είμαι σαν μία τεράστια Kim Kardashian».
Τι είν' τούτο;;; Γυναίκα 226 κιλών που χρησιμοποιεί τα... οπίσθιά της για ΤΡΑΠΕΖΙ!!! (PHOTOS)
Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου