ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η εικόνα που συγκλονίζει τον κόσμο το τελευταίο 24ωρο!


Πραγματικά σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από την Βόρειο Κορέα και τις οποίες δημοσιεύει στην σελίδα της η βρετανική εφημερίδα Mirror...


Με την βοήθεια του ρεπόρτερ της, η Μirror φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τον πραγματικό εφιάλτη που βιώνουν οι πολίτες υπό το καθεστώς του Kim Jong-un.

Σε μία από αυτές φαίνεται ένα παιδί να κάθεται στην άκρη του πεζοδρομίου λιμοκτονώντας ενώ λίγα μέτρα παραπέρα στρατιώτες φορτώνουν τόνους με ρύζι πάνω σε ένα φορτηγό προκειμένου να ταϊστούν οι στρατιώτες της πρώτης γραμμής που προετοιμάζονται για πόλεμο με την Νότιο Κορέα.

Κανένας δεν δίνει σημασία στο παιδάκι που αργοπεθαίνει… Ούτε οι περαστικοί κοιτούν προς τη μεριά του.

Την ίδια ώρα κάποιοι φίλοι του παραπέρα ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε σε μια χώρα που οι πολίτες είναι τόσο φτωχοί που αναγκάζονται να φάνε από φλοιό δέντρου μέχρι και πτώματα!

Παράλληλα φυλακισμένοι αναγκάζονται να σκάβουν σε παγωμένο έδαφος και να βρίσκουν καρπούς ενώ ο στρατός είναι έτοιμος να ανοίξει πυρ εν ψυχρώ σε κάθε λάθος κίνησή τους.

Σύμφωνα μάλιστα με την εξομολόγηση ενός πάστορα «Ένας άντρας εκτελέστηκε επειδή από την πείνα έφαγε το μισό πτώμα ενός άλλου ενώ το υπόλοιπο το πούλησε σαν κρέας. Οι άνθρωποι σε αυτήν την χώρα ζουν σαν ζώα».
Σε μία άλλη πάλι εικόνα, άνθρωποι κουβαλούν πέτρες πάνω στο κεφάλι τους για να χτιστεί μια γέφυρα…

Αυτή είναι η αληθινή Βόρεια Κορέα, επισημαίνεται στο δημοσίευμα την οποία ο φιλοπόλεμος ηγέτης της δεν θέλει να δείχνει προς τα έξω. Προτιμά να προβάλει ανθρώπους χαμογελαστούς που τον λατρεύουν και είναι ευτυχισμένοι χάρη σε αυτόν.


To-gamoto.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου