ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

«Ευχαριστήριο» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών


 Μια πάρα πολύ όμορφη όσο και επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα: "Καθαριότητα και Ανακύκλωση» πραγματοποιήθηκε σήμερα..
Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών. Στην εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Γρεβενών και της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μεταξίας (Ξένιας) Φωτίου, έκαναν στην αρχή σύντομο χαιρετισμό ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γιώργος Ζιώγος και ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας Κων/νος και στη συνέχεια μίλησαν στους μαθητές η Δασκαλοπούλου Όλγα Τεχνολόγος Αντιρύπανσης, η Μπαλιάμη Τριανταφυλλιά Δασοπόνος και η κ. Μούκα Άννα Δασοπόνος, ενώ ταυτόχρονα έγιναν και παρουσιάσεις (power point).

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση και στο τέλος ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα διοργανώσει διαγωνισμό με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ήταν μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για την προστασία του περιβάλλοντος. Γι' αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Δήμο Γρεβενών και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μεταξία (Ξένιας) Φωτίου που ήταν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και τις ειδικούς επιστήμονες που έκαναν την παρουσίαση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Γεώργιος Ζιώγος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου