ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Δίνει 3,7 εκατ. για τη δημιουργία site, αλλά καταργεί το δώρο του Πάσχα!

Από οπουδήποτε αλλού το περιμέναμε, από την Εκκλησία όμως περιμέναμε να δείξει μια μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα Χριστούγεννα και το Πάσχα...


Βέβαια, όταν τα χρήματα μπαίνουν στο παιχνίδι το θρησκευτεικό αίσθημα φαίνεται ότι πάει περίπατο.

Με εγκύκλιο σημείωμα που απεστάλη στις 18 Απριλίου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών καταργείται και επισήμως η καταβολή του επιδόματος αδείας, για το Πάσχα και τα Χριστούγεννα.

Στο εγκύκλιο σημείωμα που δημοσιεύει το romfea.gr αναφέρεται η απόφαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου που ακολουθεί τις επιταγές του Νόμου 4093/2012 και καταργεί το επίδομα αδείας, Πάσχα και Χριστουγέννων στους εργαζομένους κάθε Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, ως εκ τούτου και στο προσωπικό των Ναών και των Μονών.

Στην περίπτωση αυθαίρετης καταβολής του επιδόματος, αναφέρει το εγκύκλιο σημείωμα, τότε καταλογίζεται σε βάρος του προέδρου του εκκλησιαστικού συμβουλίου ή του ηγουμένου της Μονής, ενώ τονίζεται πως αν τα οικονομικά του νομικού προσώπου το επιτρέπουν, τότε τα καταργούμενα επιδόματα μπορούν να ενσωματωθούν στους μισθούς των εργαζομένων. Το ίδιο αναμένεται να εφαρμοστεί και στις υπόλοιπες Μητροπόλεις.

To πιο θεαματικό όμως είναι ότι μαζί με τη συγκριμένη εγκύκλιος το site φιλοξενεί και την είδηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Καρφί» και η οποία θέλει την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών να διαθέτει το ποσό των 3.370.000 ευρώ από τα κονδύλιά της για τη δημιουργία site!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ανακοινώθηκε η δημιουργία «ηλεκτρονικής πλατφόρμας οργάνωσης του εθελοντισμού του προνοιακού έργου της Εκκλησίας», μέσω ΕΣΠΑ.

kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου