ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

39 σωφρονιστικοί σε αργία - 500 προσλήψεις τις επόμενες ημέρες



Σε αυτοδίκαιη πειθαρχική αργία, λόγω της διάπραξης διάφορων παραπτωμάτων, τέθηκαν 39 σωφρονιστικοί..
υπάλληλοι το τελευταίο 7μηνο, σύμφωνα με πληροφορίες. Από τους 39 οι οκτώ είναι ήδη προσωρινά κρατούμενοι και εκ των οκτώ αυτών, οι έξι κρατούνται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Για σαφέστερη εικόνα της σημερινής πραγματικής κατάστασης στο χώρο των φυλακών, αναγκαίο είναι να επισημανθεί ότι την τελευταία επταετία (2005-2012) τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μόνο 22 σωφρονιστικοί υπάλληλοι .

Παράλληλα, από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν μέτρα ασφαλείας για τις φυλακές της χώρας, καθώς σύμφωνα με πηγές του υπουργείου το έγκλημα έχει λάβει διαστάσεις και ακολουθούνται πλέον μέθοδοι και μέσα τα οι οποία υπολείπονται κατά πολύ των μέσων που έχουν σήμερα στη διάθεσή τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών.

Ακόμη, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνης, σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ανέφερε ότι η δημοσίευση σε κυριακάτικη εφημερίδα φωτογραφιών (καρέ - καρέ) κρατουμένου των φυλακών Κορυδαλλού, που εξέρχεται του κελιού του και επιστρέφει σ' αυτό αφού παραλάβει «αντικείμενο» που έχει μάλλον πεταχτεί στο προαύλιο του καταστήματος κράτησης από τον εξωτερικό χώρο των φυλακών, αφορά γεγονός που εξελίχθηκε στην εκπνοή του περασμένου Δεκεμβρίου. Αμέσως μετά το γεγονός αυτό (4.1.2013) η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας, στέλνοντας την υπόθεση στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προσέθεσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης....

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου