ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

40 δισ. δολάρια αποζημίωση ζητά η μητέρα του Michael Jackson...

Η τραγική ιστορία της ζωής και του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον θα αναβιώσει τους επόμενους μήνες στις δικαστικές αίθουσες στο Λος Άντζελες...

Εκεί όπου θα εκδικαστεί η αγωγή που κατέθεσε η μητέρα του αδικοχαμένου σταρ Κάθριν, για λογαριασμό των τριών ανήλικων τέκνων του. Μια αγωγή κατά της εταιρείας διοργανώσεων συναυλιών AEG Live, της εταιρείας που ουσιαστικά διαχειριζόταν την καριέρα και επί της ουσίας τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον.

Η 82χρονη σήμερα Κάθριν Τζάκσον απαιτεί αποζημίωση – μαμούθ, ύψους 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από την AEG, την οποία κατηγορεί για την πρόσληψη του Δρ. Κόνραντ Μάρεϊ ως προσωπικού ιατρού του γιου της και – τότε – πιο “ακριβού” περιουσιακού στοιχείου της AEG.

Στην αγωγή της η Κάθριν Τζάκσον, ισχυρίζεται πως ο Δρ. Μάρεϊ λειτουργούσε όχι με βάση την υποχρέωσή του να διατηρεί τον Μάικλ Τζάκσον σε καλή φυσική κατάσταση και υγεία, αλλά σε όσο το δυνατόν πιο “χαλαρή” κατάσταση, σε σημείο που να μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, έτσι όπως αυτές προέκυπταν από το συμβόλαιο συνεργασίας του με την AEG.

Τελικώς ο διάσημος σταρ απεβίωσε μόλις δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη μιας σειράς συναυλιών του (“This Is It comeback concerts”) στο Λονδίνο, ενώ το 2011, μετά από αλλεπάλληλες δίκες, ο Δρ. Μάρεϊ κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας και καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση, με το αιτιολογικό ότι χορήγησε στον Μάικλ Τζάκσον ισχυρά αναισθητικά φάρμακα που τελικώς τον οδήγησαν στο θάνατο.

Στο δικαστήριο, που αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον τρεις μήνες, η Κάθριν Τζάκσον έχει καλέσει ως μάρτυρες μεταξύ άλλων δύο από τα παιδιά του Μάικλ, αλλά και τους διάσημους τραγουδιστές Prince και Diana Ross, τον παραγωγό Quincy Jones, τον... fitness guru και ηθοποιό Lou Ferrigno και τις δύο πρώην συζύγους του Lisa Marie Presley και Debbie Rowe.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου