ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Σχετικά με τις εκλογές στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών , και την μετατροπή αυτής σύμφωνα με τον νόμο 4015/2011, τίθενται πολλά ερωτήματα.. (Aναγνώστες)



Γιατί έως τώρα, μετά από τρίτη παράταση της θητείας του ΔΣ , και δυο μήνες πριν την τελική προθεσμία ( 30-6-2013) , το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Γρεβενών,.
δεν έχει προχωρήσει σε καμία διαδικασία ώστε να εφαρμόσει τον νόμο;
Γιατί δεν έχουν γίνει οι Γενικές Συνελεύσεις όπως ορίζει ο Νόμος έως τώρα , παρά μόνο μια , η πρώτη;
Τι αποφάσεις έχει πάρει το ΔΣ της ΕΑΣ Γρεβενών;
Είναι ενημερωμένα όλα τα μέλη του ΔΣ και σύμφωνα για τις ενέργειες του Προέδρου η κρύβονται πίσω από τις παράνομες έως τώρα κινήσεις.
Σύμφωνα με το Καταστατικό όλων των Συνεταιριστικών οργανώσεων , η θητεία των διοικήσεων είναι τέσσερα (4) χρόνια. Έπρεπε η ΕΑΣ να κάνει εκλογές πριν την λήξη της θητείας αυτής και όχι να παραμένει δυο (2) χρόνια τώρα. 
Γιατί δεν προχωρεί το ΔΣ στην δεύτερη Γενική Συνέλευση που αυτόματα θα πρέπει να παραιτηθούν και να οριστεί προσωρινή διοίκηση , ώστε να οδηγήσει τον νέο Συνεταιρισμό στην τρίτη Γενική Συνέλευση των νέων μελών και την εκλογή νέου ΔΣ.
Τι είναι αυτό που τους κρατά δυο χρόνια τώρα; Φοβούνται ότι θα χάσουν τις καρέκλες στο νέο σχήμα;
Τι κάνουν οι αγρότες και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί του κάθε χωριού;
Με αφορμή και το παρακάτω δημοσίευμα από τα μέσα διαπιστώνει κανείς ότι και η τελευταία γειτονική πρώην πλέον ΕΑΣ Τρικάλων έχει προχωρήσει στις διαδικασίες του νέου Νόμου και έχει μπει στο τελικό στάδιο της μετατροπής , όπως όλες οι Ενώσεις της Χώρας.
Στις 8 Απριλίου η Γενική Συνέλευση του νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού Τρικάλων
Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαδικασίες για την μετατροπή της Ε.Α.Σ. Τρικάλων σε Αγροτικό Συνεταιρισμό στο πλαίσιο της εφαρμογής του Νόμου 4015/2011.
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου οριστικοποιήθηκε ο κατάλογος των μελών του νέου συνεταιρισμού που εγγράφησαν από τους 37 πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς οι οποίοι συμμετέχουν στη διαδικασία μετατροπής – συγχώνευσης. Τα 403 μέλη θα συνέλθουν σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 8 Απριλίου προκειμένου να εγκρίνουν το σχέδιο συγχώνευσης αλλά και το νέο καταστατικό του Αγροτικού Συνεταιρισμού.
Το μεγάλο ερώτημα είναι πότε και ποιος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει να γίνουν οι διαδικασίες και στην ΕΑΣ Γρεβενών άμεσα και νόμιμα στις προθεσμίες που τρέχουν;
Γνωρίζουν οι διοικούντες τις ευθύνες που τους αναλογούν;

YOUNGFARMERS GREVENON
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου