ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο 7ου Δημοτικού Σχολείου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών εκδήλωση με θέμα:..
 <<Ανακύκλωση-Καθαρή πόλη>>. Η εκδήλωση  έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Γρεβενών και της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μεταξίας  Φωτίου.  Στην αρχή έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γκασιώνας Ανδρέας και ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας Κων/νος και στη συνέχεια μίλησαν στους μαθητές ειδικοί επιστήμονες του Δήμου, ενώ ταυτόχρονα έγιναν και παρουσιάσεις (power point). Ακολούθησε  συζήτηση και στο τέλος ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα διοργανώσει διαγωνισμό με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά.
Η παρουσίαση κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για την προστασία του περιβάλλοντος και να τους πείσει να συμμετέχουν στην ανακύκλωση.  Γι' αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Δήμο Γρεβενών και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Μεταξία  Φωτίου που ήταν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και τις ειδικούς επιστήμονες που έκαναν την παρουσίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου