ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πως θα γίνει το κούρεμα στην Ελλάδα σε καταθέσεις και θυρίδες !

Όλα οδεύουν όπως δείχνουν προς το Ελληνικό κούρεμα καταθέσεων, ειδικά και μετά από την νέα διαφωνία της Τρόικα..

Η αναποφασιστικότητα της Ελληνικής κυβέρνησης να απολύσει τους δημοσίους υπαλλήλους, τα εμπόδια που εφηύρε στην συγχώνευση της Εθνικής με την Eurobank, αναδεικνύουν ότι κάτι μαγειρεύεται από την Τρόικα.
Το πιο πιθανό σενάριο που ψιθυρίζεται τελευταία είναι το εξής ...

Για να φέρουν σε σύγκρουση τις κοινωνικές ομάδες θα ζητήσουν η την άμεση απόλυση μερικών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων η το κούρεμα καταθέσεων από 100.000 ευρώ και άνω σε ένα ποσοστό και από 20.000 ευρώ μέχρι 100.000 σε ένα μικρότερο. Έτσι οι μεν "πλούσιοι" θα λένε απολύσετε υπαλλήλους εμείς τα χρήματα μας τα έχουμε νόμιμα, οι δεν δημόσιοι υπάλληλοι θα λένε οι "πλούσιοι" τόσα χρόνια έκλεβαν αυτοί να πληρώσουν.
Όλο αυτό το σκηνικό τρόμου είναι ιδανικό να παιχτεί την Μεγάλη εβδομάδα που θα είναι κλειστά περισσότερες ημέρες οι τράπεζες και ο κόσμος θα είναι σε εορταστικό, άρα και πιο χαλαρό κλίμα.
Φυσικά κούρεμα θα γίνει και στα χρήματα που υπάρχουν στις θυρίδες και θα ανοίξουν ενωπίων εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων !
Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", υποστηρίζεται ότι όσον αφορά την Ελλάδα η εγγύηση των 100.000 ευρώ δεν ισχύει για τους καταθέτες των τραπεζών που χρεοκοπούν. Κατά μία ερμηνεία μάλιστα ούτε οι τραπεζικές θυρίδες προσφέρουν ασφάλεια έναντι του "κουρέματος"!
Όπως αναφέρει μια άλλη εφημερίδα η Real News, αν χώρες όπως η Μάλτα, η Σλοβενία ή ακόμα και η Ιταλία χρειαστούν διεθνή δανεισμό, η "τρόικα" Γερμανίας-Ολλανδίας- Φινλανδίας επιθυμεί να κλείσει τράπεζες και να "κουρέψει" καταθέσεις, αντί να δανείσει χρήματα τον ESM.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι κυβερνήσεις της Ισπανίας και του Λουξεμβούργου , ακόμα και παράγοντες των Ηλυσίων και της ΕΚΤ, παρακολουθούν μουδιασμένοι τον άπειρο Ντάισελμπλουμ να μιλά για "πρότυπο" και "μοντέλο λύσης" για τα όσα έγιναν στην Κύπρο!
Την ίδια στιγμή η Γερμανία με τη στάση της προκαλεί την οργή αρκετών διπλωματών, για το γεγονός ότι αργά αλλά σταθερά προσπαθεί να συγκεντρώσει στο έδαφός της τους βασικότερους και αποδοτικότερους τομείς της κοινοτικής οικονομίας.
 

nyxtobaths.blogspot.com
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου