ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Παρελθόν ο Έβαλντ Λίνεν από τον πάγκο της ΑΕΚ

Νοκ άουτ ο Dimis
Την απόφαση για την απομάκρυνση του Έβαλντ Λίνεν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ, που..
συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Γερμανός τεχνικός ήταν αυτός που πλήρωσε το μάρμαρο για την ήττα με 2-0 της ΑΕΚ στα Ιωάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ, αποτέλεσμα το οποίο δυσχαιρένει σε σημαντικό βαθμό την προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα.

Ουσιαστικά στον Λίνεν δεν χρεώθηκαν απλώς οι επιλογές του στο κρίσιμο αυτό ματς αλλά κυρίως οι κακές σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν την παραμονή του.

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ των μελών της κιτρινόμαυρης διοίκησης για τον προπονητή που θα τον αντικαταστήσει.

Νοκ άουτ ο Κωνσταντόπουλος

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δεν θα αγωνιστεί στα τελευταία της παιχνίδια της ΑΕΚ με Πανθρακικό και Ατρόμητο μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο πόδι στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Τελείωσε η σεζόν για τον πορτιέρο της ΑΕΚ έπειτα από τον τραυματισμό του στο πόδι στην αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης θα περάσει από εξετάσεις με το ιατρικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων να κρίνει αμφίβολη τη συμμετοχή του στα επόμενα δύο παιχνίδια της ΑΕΚ.

Ο Κωνσταντόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που παίρνει πρωτοβουλίες στις δύσκολες στιγμές της Ένωσης και έχει κατάκτηση το σεβασμό των συμπαικτών του και την εμπιστοσύνης του αφού είναι εκείνος που βγαίνει συνεχώς μπροστά στα προβλήματα που για την ΑΕΚ είναι καθημερινά.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο ο Dimi είναι αποφασισμένος να δώσει τη μάχη με την υπόλοιπη ομάδα προκειμένου να ενισχύσει το ψυχολογικό κομμάτι τους συμπαίκτες του.

in.gr
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου