ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

"Καθάρισε" και την Βόρειο Ήπειρο ο Γ.Μπουτάρης! "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ".....


Μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη Όψη» του Μανώλη Κοττάκη στη ΝΕΤ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπoυτάρης μετά την αποδόμηση..
της ελληνικής Ιστορίας σε ότι αφορά την Τουρκία, "περιέλαβε" αυτή την φορά την Βόρειο Ήπειρο και την ... ξετίναξε, αφού διακήρυξε ότι «δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος»!

«Δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος. Είναι απλά μια έννοια η οποία ικανοποιεί το δικό μας αίσθημα. Δεν είναι επίσημος όρος. Το να αναφέρεται σαν Βόρειος Ηπειρος για θέματα που αφορούν επισήμως την Αλβανία δεν είναι σωστό. Δεν θα το αναφέρουμε επισήμως ότι είναι η Βόρειος Ηπειρος. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν εγώ αποκαλούσα τα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία. Θα με κρεμούσαν ανάποδα έτσι δεν είναι; Άλλο τι συζητά κανείς με την παρέα του. Εγώ, ας πούμε, την Κωνσταντινούπολη τη λέω Ιστανμπούλ, μόνο σε προσωπικές συζητήσεις την αναφέρω ως Πόλη», ήταν το απόσπασμα των δηλώσεων Μπουτάρη στην εκπομπή.

Κατά την γνώμη του "σκουλαρικάκια" ηλικιωμένου οινοποιού που εξέλεξαν οι Θεσσαλονικείς ως δήμαρχό τους κάπου εκεί στα σκοτεινά μονοπάτια της ιστορίας η Ήπειρος του Πύρρου, η Ήπειρος των Σουλιωτών, η Ήπειρος που απελευθερώθηκε και στον Α'και στον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο, χάθηκε και υπάρχει μόνο η Νότια Αλβανία!

Καλά, τι πίνει ο μπαρμπα-Γιάννης και λέει συνέχεια τέτοια πράγματα;

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου