ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γρεβενά: Το πάρκο του «Μερά» μας περιμένει…

Ο ρόλος του Δημοσιογράφου, δεν είναι μόνο να δημοσιοποιεί τα «κακώς κείμενα». Χρειάζεται μερικές φορές να αναδεικνύει και τα καλά που γίνονται σ’ αυτόν τον τόπο..

Η camera του star-fm.gr, βρέθηκε στο πάρκο του «Μερά», που βρίσκεται ανάμεσα στο 4ο – 5ο Δημοτικό σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο- Λύκειο Γρεβενών, για να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την κατάσταση που επικρατεί εκεί.
Συνομιλήσαμε με ανθρώπους που συχνά έρχονται με τα παιδιά τους, για να «ξεσκάσουν» και μας μετέφεραν πως τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια συνεχή παρουσία του Δήμου Γρεβενών στο συγκεκριμένο πάρκο όπου άλλαξε κυριολεκτικά όψη.
Στην συνέχεια συνομιλώντας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γρεβενών Κώστα Παλάσκα, μάθαμε ότι οι υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας αλλά και πρασίνου του Δήμου, καθώς επίσης και εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους: «Καθάρισαν τον χώρο, έκοψαν τα χόρτα, κλάδεψαν τα δέντρα και πρόσθεσαν λουλούδια. Το πάρκο είναι πλέον κατάλληλο να υποδεχθεί τους Γρεβενιώτες αλλά κι όλους τους επισκέπτες για ξεκούραση αλλά και παιχνίδι για τους μικρούς φίλους».
«Ένας όμορφος χώρος αναψυχής είναι έτοιμος για όλους στην είσοδο της πόλης» κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών.






Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


3 σχόλια:

  1. Να συγχαρούμε τους εθελοντές που βοήθησαν, πλην όμως οι υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας αλλά και πρασίνου του Δήμου τι παραπάνω έκαναν από το αυτονόητο; (δηλαδή την δουλειά τους). Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ας ρίξει μια ματιά και στις άλλες παιδικές χαρές, καθώς και στην καθημερινή καθαριότητα της πόλης. Η παρουσία του Δήμου Γρεβενών πρέπει να είναι σε όλη την πόλη και όχι μόνον σε επιλεκτικά σημεία. Χρειάζεται απλώς να κάνουν την δουλεία τους (και τίποτε παραπάνω) ώστε να αλλάξει όψη, προς το καλλίτερο η πόλη των Γρεβενών. Τότε και μόνον τότε να τους συγχαρούμε. Μέχρι όμως να γίνει αυτό θα απαιτούμε να κάνουν την δουλειά για την οποία πληρώνονται. Και μην μου πείτε ότι έχω άδικο, γιατί φωτογραφικές μηχανές έχουμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an de sou aresei apelise tous ponire timiti olon anonime

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα δεν είναι μόνο η αποκομιδή των σκουπιδιών και το κόψιμο του χορταριού. Αυτά είναι υποχρέωση και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Τα θέματα είναι τα εξής:
    1) Χρειάζεται μια απλή συντήρηση των παιχνιδιών. Φαντάζομαι δεν είναι φοβερά έξοδα δυο-τρία κουτιά λαδομπογιάς και βερνίκι ώστε να βαφούν και να συντηρηθούν τα σκουριασμένα σίδερα και τα ξύλινα μέρη όλων των παιχνιδιών, όπως επίσης να κολληθούν κάποιες σπασμένες και επικίνδυνες κούνιες.
    2) Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι τις ώρες που το πάρκο δεν έχει παιδάκια λειτουργεί Ουρητήριο ζώων, καθώς όλοι οι ΔΗΘΕΝ Φιλόζωοι πηγαίνουν εκεί τα ζώα τους να ουρήσουν και να κάνουν τις ανάγκες τους. (Εγώ ο ίδιος το έχω δει με τα μάτια μου τουλάχιστον 3-4 φορές. Ας μεριμνήσει λίγο η Δημοτική Αρχή, ας στείλει τους δημοτικούς αστυνόμους μια περιπολία σε όλα τα πάρκα και να αρχίσουν να δίνουν πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή