ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Όλη η αλήθεια για Λιάγκα και Σκορδά…Οι χαμηλές απολαβές και ο Πετρετζίκης!


Η τηλεόραση περνάει κι αυτή την κρίση της. Δε γίνεται να γκρεμίζονται όλα γύρω μας και στο μαύρο κουτί να επικρατούν συνθήκες Παραδείσου..
Βεβαίως σε κάποιες περιπτώσεις οι διευθυντάδες επικαλούνται την κρίση για να...
επιτύχουν τους στόχους τους. Κι αυτό δε γίνεται με σκοπό την εξυγίανση ή την περιστολή εξόδων αλλά την εξασφάλιση των bonus.

Στο Mega τώρα τα δεδομένα δεν είναι καλά. Και μπορεί ένα μέρος του δανείου να τοποθετήθηκε στα ταμεία για τα τρέχοντα του καναλιού ωστόσο η ψυχαγωγία δεν πήρε σχεδόν τίποτε. Τα κοψίματα σε όλες τις παραγωγές από την αρχή της σεζόν είναι πολλά και οι συντελεστές σκέφτονται μέχρι και να τα παρατήσουν.

Το δίδυμο δεν έχει ακόμη συναντηθεί με τον Μπούτο για την επόμενη χρονιά. Όσα γράφονται για ανανέωση συμβολαίων, μετακίνηση σε άλλη ζώνη ή εκπομπή extra μόνο του Λιάγκα είναι αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας. Το μεγάλο πρόβλημα τόσο για τον Λιάγκα αλλά και την Σκορδά είναι τα χρήματά τους. Και χωρίς αυτά άλλες εκπομπές δεν πρόκειται να γίνουν.

Ανεπίσημα αυτό που λέγεται στους διαδρόμους είναι πώς το «Πρωϊνό μου» θα συνεχιστεί και του χρόνου με μια μικρή προσθήκη. Στην ενότητά του Πετρετζίκη θα υπάρξει αλλαγή, με κάποιον ενδεχομένως από το Master chef να απειλεί τα κεκτημένα του Άκη!

blogs.gossip-tv.gr 


Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου