ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ( Γράφει ο Αλέξανδρος Καζναφέρης)


Όταν ο Κολοκοτρώνης απελευθέρωσε την Ελλάδα οι κοτζαμπάσηδες τον έβαλαν φυλακή και λεηλάτησαν την χώρα..

Και η ιστορία ξεκινάει .Σήμερα οι κοτζαμπάσηδες λεηλατούν την χώρα.
Oι κοτζαμπάσηδες που διευθύνουν επικοινωνιακά την χώρα, είχαν σκοπό να την λεηλατήσουν. Σήμερα αυτός ο σκοπός τους έχει επιτευχθεί, κάποιοι προδότες σήμερα πούλησαν την Κύπρο για 6 δισεκατομμύρια, κατέστρεψαν το τραπεζικό σύστημα της και πήραν καθαρές τις Κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα, οι οποίες δεν θα ανήκουν σε Έλληνες αλλά στους κοτζαμπάσηδες.
Ακόμα και τις νέες επωνυμίες και τις πινακίδες των τραπεζών είχαν προετοιμάσει. Παίζουν με την φωτιά στο Αιγαίο και στην Κύπρο διαλύοντας στρατηγικές συμμαχίες που είχε η χώρα.
Δεν είναι τυχαίο το ότι όταν όλα τα ξένα ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη ασχολήθηκαν με την κρίση της Κύπρου,
όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ εκείνο το τριήμερο της καθαράς δευτέρας πέταγαν χαρταετό σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Δεν έκανα καμία εκπομπή για την κρίση της Κύπρου
, για τις δύσκολές ώρες που πέρασε ο Κυπριακός λαός εκείνο το τριήμερο, άφαντοι οι Έλληνες οικονομολόγοι και η ΕΡΤ κλειστή.
Παρά μόνο εκ των υστερών τα Ελληνικά ΜΜΕ ήρθαν να μας πουν ότι η Ελληνική οικονομία είναι σε καλύτερη μοίρα από την Κυπριακή. Έτσι έκαναν το Έλληνα ευτυχισμένο για να ικανοποιηθεί με την δυστυχία των Κυπρίων.
Η πρώτη φορά μετά από καιρό όπου οι Έλληνες ήταν ξανά ευτυχισμένοι εκείνο το σαββατοκύριακο που πέρασε. Σε αυτό βοήθησε και ο καλός καιρός που τους επέτρεψε να ξεχυθούν στις καφετέριες, ξεχνώντας την αλληλεγγύη απέναντι στον Κυπριακό λαό.
Αυτό ήταν το επικοινωνιακό τους επίτευγμα.
Σε αντίθεση, όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αγωνιζόταν για την διάσωση της χώρας, όταν ο πρωθυπουργός έφερε 200 δις ευρώ και όχι δραχμές και 125 δις κούρεμα, διασφαλίζοντας την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, ποια είναι εκείνα τα συμφέροντα και ποιοι είναι εκείνοι οι κοτζαμπάσηδες με την επικοινωνιακή τους στρατηγική που ακολουθούσαν, κατέβαζαν τον κόσμο στις πλατείες και κάνοντας μικρές αποστασίες μέσα από την κοινοβουλευτική ομάδα, με σκοπό να ανατρέψουν τον Παπανδρέου, εκβιάζοντας τον ότι θα τον στείλουν στον γουδί.
Είναι εκείνοι που καθορίζουν τα γκάλοπ στην χώρα και δεν αφήνουν τον λαό να εκφραστεί με τα δημοψηφίσματα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της χώρας, στον οποίο έσκασε η βόμβα της οικονομικής κρίσης στα χέρια του, αγωνίστηκε για να σώσει την χώρα, αγοράζοντας συνέχεια χρόνο, για να μην γίνει άμεσα κατάρρευση.
Μέσα από τις διεθνείς επιρροές του και προτείνοντας τότε (επειδή δεν έβλεπε μόνο την κατάρρευση της Ελλάδας αλλά και της ΕΕ) το ευρώ ομόλογο, την φορολογία των χρηματιστηριακών συναλλαγών με την οποία δεν θα επιβαρυνόταν κανένας καταθέτης και κανείς εργαζόμενος, την θεσμική θωράκιση της ΕΕ απέναντι στους οίκους αξιολόγησης.
Έκλεισε την στρατηγική συμφωνία με το Ισραήλ, που είχε σαν αποτέλεσμα την εθνική θωράκιση της χώρας και τη επιτυχία που προήλθε μαζί με την Κύπρο στην αξιοποίηση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου με την ΑΟΖ.

Την Ελλάδα εκείνη την χρονική στιγμή η Ευρώπη και η Ε.Κ.Τ. ήθελαν να την κάνουν Σπιναλόγκα της ΕΕ με αποτέλεσμα να ακυρώσουν τα ομόλογα της που είχε στην κατοχή της η ΕΚΤ. Αν αυτό γινόταν πράξη θα σήμαινε την καταστροφή της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Αύτη την χρονική στιγμή λοιπόν η φυγή της χώρας στο Δ.Ν.Τ και η απόφαση να ενταχθεί σε αυτό, ήταν η εγγύηση των Ελληνικών ομολόγων στην Ε.Κ.Τ.

Όπως και η ανακοίνωση της προσφυγής από το Καστελόριζο στο Δ.Ν.Τ συμβόλιζε την Ελληνικότητα του Καστελόριζου και την αναγνώριση της Ελληνικής ΑΟΖ, με αποτέλεσμα η διεθνής κοινότητα να μην τα αμφισβητεί, αναγνωρίζοντας τα σύνορα της χώρας.

Μαζί με τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί τότε στην Συρία, στην Αίγυπτο, στην Λιβύη, το μεγάλο πλήγμα που δεχόταν τότε η Τουρκία ήταν η συμμαχία της Ελλάδας με το Ισραήλ, με αποτέλεσμα η ανάπτυξη του Κουρδικού κράτους να απλώνεται μέχρι την μεσόγειο.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου και προσωπικά ο ίδιος είχε διασφαλίσει μαζί με το Δ.Ν.Τ την θωράκιση της Ελληνικής οικονομίας, των Ελληνικών ομολόγων και μιλώντας τότε για τις Ελληνικές τράπεζες να ανήκουν στους Έλληνες με ονομαστικές μετοχές.
Διαπραγματευόταν σκληρά στην ΕΕ φέρνοντας στην χώρα 200 δισεκατομμύρια όχι δραχμές αλλά ευρώ και 125 δισεκατομμύρια κούρεμα. Επίσης ζήτησε την διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος το οποίο θα θωράκιζε και την δημοκρατία στην Ευρώπη.
Και σήμερα οι κοτζαμπάσηδες την Κύπρο δεν την στήριξαν για 6 δις. Πήραν το μερίδιο τους, λεηλάτησαν τις υγιείς τράπεζες της Κύπρου στην Ελλάδα και ο στόχος τους το 2014 είναι να κατασχέσουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών, στοχεύοντας στην αδυναμία του Ελληνικού λαού που δεν θα μπορεί να αποπληρώσει τα δάνεια του, και με αυτό τον τρόπο θα περιέλθουν οι μετοχές τους, στους κοτζαμπάσηδες τραπεζίτες και τους μέτοχους της διαπλοκής.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται……..

Η Ελλάδα όμως στην ιστορία όταν έφτασε στο χείλος του γκρεμού, ξανά έβγαλε τον Κολοκοτρώνη από την φυλακή για να ελευθερώσει την χώρα.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Ο λαός θα ξανά καλέσει τον Παπανδρέου γιατί η πολιτική οντότητα που έχει παγκοσμίως και οι διεθνείς επιρροές του μπορούν να σώσουν την χώρα.

Από την μέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου διώχθηκε από την κυβέρνηση ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί την λεηλασία της χώρας και την μοιρασιά του πλούτου από τους κοτζαμπάσηδες που διευθύνουν επικοινωνιακά την Ελλάδα λες και είναι ξέφραγο αμπέλι με τα
media τους.

Αλέξανδρος Καζναφέρης
Καθηγητής M.I.T  
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου