ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται…αλλά εκβιάζει


Και τώρα, αυτό μας έλειπε. Το ΠΑΣΟΚ του 5% που διασώζεται απλά γιατί είναι στην κυβέρνηση, απειλεί και κάνει και χιούμορ..
Έβγαλε διαρροές προκειμένου να σχολιάσει τις άλλες διαρροές από το Μαξίμου πως στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα υπάρξουν δραματικές στιγμές, καθώς ουσιαστικά ο πρωθυπουργός θα θέσει θέμα είτε παραμονής του χαρατσιού έστω και μειωμένου ή παραμονής στην κυβέρνηση των δύο κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Έτσι, λοιπόν, ο Ευ. Βενιζέλος έσπευσε να κάνει τα σχόλιά του μέσω συνεργατών του διαμηνύοντας:
1. Δεν πιστεύουμε ότι τα δημοσιεύματα περί εκλογών εκφράζουν το Μέγαρο Μαξίμου.
2. Οι συναντήσεις ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι επίσημες και δημόσιες και την Πέμπτη θα υπάρξει και συνάντηση αντιπροσωπειών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
3. Οι συζητήσεις με τη ΔΗΜΑΡ έχουν να κάνουν και με το θέμα που αποφάσισε το Συνέδριο περί ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.
4. Αν ενοχλείται το Μέγαρο Μαξίμου τότε πρέπει να λειτουργήσουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά οι μηχανισμοί συνεννόησης.
5. Καλό είναι να “μαζευτούν” όσοι απειλούν με εκλογές.
6. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται.
7. Το ΠΑΣΟΚ θέτει με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο την ανάγκη επικαιροποίησης της Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, όπως και οι κανόνες λειτουργίας και συντονισμού.
8. Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται τετελεσμένα.
9. Η κυβέρνηση είναι τρικομματική και οι 3 έχουν ρόλο και λόγο.
10. Το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του δεν κάνουν πολιτικό συνδικαλισμό και επίδειξη ευαισθησίας και συνεπώς οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Ο δεκάλογος του ΠΑΣΟΚ λοιπόν δείχνει δύο πράγματα: Ότι στην Ιπποκράτους συνεχίζουν να φέρονται σαν κόμμα εξουσίας που δεν είναι και δεν πρόκειται να ξαναγίνουν. Και δεύτερον ότι οι ίδιοι εκβιάζουν και δεν εκβιάζονται. Διότι αν μιλάμε για το χαράτσι, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτή που το επέβαλε αλλά και η ίδια είναι που δεν έκανε τίποτε για να συμμαζέψει το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο και να υλοποιήσει έναν ενιαίο φόρο στα ακίνητα με ελάφρυνση των μικροϊδιοκτητών. Μιλάνε λοιπόν στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί;

Αntinews.gr
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου