ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Συνωμοσία εις βάρος του ΓΑΠ

Συνωμοσία εις βάρος του ΓΑΠ: οι Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece, ανέλαβαν εντολή από την ηγεσία της Ιπποκράτους να..
ελέγξουν τα ταμεία του κόμματος και ανακάλυψαν μια δήθεν «μαύρη τρύπα» των 114,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για μικροποσά, αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη μονάδα μέτρησης.
Με 0,114 δις ασχολούμαστε, όταν ο φιλόσοφος-ηγέτης-αντιεξουσιαστής άλλαξε τη χώρα; (σε τρις γίνεται ακόμη πιο κατανοητό το επιχείρημα)
Τα χρήματα αυτά, από το 2007 μέχρι το 2010, δαπανήθηκαν χωρίς όμως να μπορεί να καταστεί σαφές το πως καθώς δεν υπάρχουν τα κατάλληλα παραστατικά.
Ο «τέταρτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό», το μεγάλο «αφήγημα» της εποχής, άφησε ασυγκίνητους τους τεχνοκράτες των ελεγκτικών εταιρειών.
Η μεγάλη ανάγκη για χρηματοδότηση των οραμάτων, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι την ίδια περίοδο το ΠΑΣΟΚ συνέχιζε να λαμβάνει δάνεια. 
Μιλώντας με νούμερα, πηγές από το ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες με έγκριση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου. Άλλες 800.000 ευρώ εμφανίζονται στο όνομα στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, ενώ δαπάνες ύψους 1,5 εκ. ευρώ φέρονται να αποδίδονται στο όνομα «Καλογεροπούλου», η οποία είχε διατελέσει συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού στο υπουργείο Εξωτερικών ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ιπποκράτους, όπου ήταν αρμόδια για τις μετακινήσεις και τις αποστολές του πρώην προέδρου και των κομματικών στελεχών. Οι αποστολές αυτές φαίνεται να κόστισαν 53,5 εκατομμύρια ευρώ καθώς εντοπίστηκαν 45.000 αεροπορικά εισιτήρια μόνο για ένα χρόνο.
Η μεγάλη αποκάλυψη αλλά και το κρυφό χαρτί των συνεργατών του πρώην Πρωθυπουργού βρίσκεται στα αεροπορικά ταξίδια. Για να ενισχύσουν τη διαφάνεια και κυρίως τη διαύγεια, κάθε αεροπλάνο που μετέφερε επιβάτες με εισιτήρια αγορασμένα από το ΠΑΣΟΚ, ήταν υποχρεωμένο να αφήνει στους ουρανούς chemical trails…
Για όλα τα παραπάνω έξοδα, οι λογιστές δεν εντόπισαν κανένα νόμιμο παραστατικό καθώς οι υπογραφές των αρμόδιων διευθυντών έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι λογιστές ανέφεραν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι εάν το κόμμα αποδεχθεί το πόρισμα αυτεπάγγελτα επεμβαίνει εισαγγελέας.
Η μεγάλη επανάσταση ενάντια στο Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ), αυτό το τερατώδες δημιούργημα των λογιστών-διαχειριστών, αυτή την ανοιχτή πληγή της νεοελληνικής οικονομίας, είναι ακόμη μία παρακαταθήκη του ΓΑΠ.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται να έχει δώσει εντολή στον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σαλαγιάννη, να προχωρήσει την υπόθεση μέχρι τέλους. Ο γενικός διευθυντής έχει ήδη στείλει επιστολή προς τις εταιρίες για να καταθέσουν τους απολογισμούς τους.
Το Πολιτικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, την ίδια ώρα που το ΠΑΣΟΚ συγκλονίζεται συθέμελα από την ιστορική παρέμβαση της Κ-75. Με αυτή την ονομασία που παραπέμπει σε οδικό άξονα, η συζήτηση θα επανέλθει στα πολιτικά ζητήματα και θα ξεφύγει από τις ιδεοληψίες των ελεγκτών-λογιστών…
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου