ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο ΣΚΑΙ “αδειάζει” τον Τράγκα, ο Χατζηνικολάου τον καλύπτει

 
Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες εναντίον του ΣΚΑΙ, της διοίκησής του αλλά και του ίδιου του Γιώργου Τράγκα για τη συμμετοχή τεσσάρων βουλευτών..
της “Χρυσής αυγής” στην κυριακάτικη εκπομπή του, “Ελεύθερος Σκοπευτής”.
Μεταξύ των καταγγελόντων και οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ 100.3. Τον Γιώργο Τράγκα καλύπτει όμως ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος είναι εργοδότης του παρουσιαστή στον Real FM. Ο Ν.Χατζηνικολάου δεν δίστασε να αδειάσει την άλλη εκπομπή του σταθμού του “Ελληνοφρένεια”, του Θ.Καλαμούκη, υποστηρίζοντας  “Σαρανταπέντε χρόνια είναι στη δημοσιογραφία ο Γιώργος Τράγκας. Ποιος μπορεί να πει πως είναι φασίστας”.
Απευθυνόμενος προς την “Ελληνοφρένεια” η οποία υποστήριξε από τον αέρα του σταθμού πως “ο Τράγκας είναι το πνεύμα της Βαϊμάρης”, ο Νίκος Χατζηνικολάου, είπε “καλά κρασιά”, συμπληρώνοντας πως είναι “απόλυτη υπερβολή” Αναρωτήθηκε όμως πως μια εκπομπή από το ερώτημα “μου άρεσε, δεν μου άρεσε”, έφτασε στο ερώτημα του φασισμού.
Ταυτόχρονα, άσκησε σκληρή κριτική στα κόμματα εξουσίας που τοποθετήθηκαν για την εκπομπή του Γ. Τράγκα στο Σκάι, λέγοντας πως η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής οφείλεται στη διαφθορά που τα ίδια δημιούργησαν.
“Tο συμβόλαιό μου λήγει σε ένα μήνα. Θα δω αν θα παραμείνω. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα παραμείνω”, είπε νωρίτερα ο Γιώργος Τράγκας από τη συχνότητα του Real FM, στο ερώτημα αν θα παραμείνει ή όχι στο σταθμό.
Η καταγγελία των εργαζομένων στον ΣΚΑΙ
“Εμείς, οι δημοσιογράφοι στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εκπομπή της Κυριακής (7 Απριλίου 2013) με τίτλο “Ελεύθερος Σκοπευτής” και παρουσιαστή τον Γιώργο Τράγκα, δηλώνοντας στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και στους τηλεθεατές της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ότι βρισκόμαστε απέναντι με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής.
Οι κραυγές φασισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες με περισσή άνεση εκτοξεύτηκαν από τους 4(!) παράλληλους μονολόγους, αποτέλεσμα των προσκεκλημένων βουλευτών και στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, συνιστούν από την πλευρά του παρουσιαστή καταπάτηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά πολύ περισσότερο θέτουν ζητήματα που αγγίζουν μέχρι τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.
Η προσπάθεια “δικαιολόγησης” των όσων πρεσβεύει και πράττει η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πιο αισχρή και ύπουλη προπαγάνδα, επικίνδυνη για τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τη κοινωνία, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης.
Το ρατσιστικό δηλητήριο που χύθηκε το βράδυ της Κυριακής από την εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής” απέχει έτη φωτός από την δημοσιογραφία που εμείς θέλουμε να υπηρετούμε, πόσο μάλλον στη σημερινή εποχή.”

Antinews.gr
Μοιραστείτε το στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου