ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΕΛΛΙ..

Ως συνδικαλιστικό κίνημα έχουμε αποκηρύξει προ πολλού με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε μορφής βίας, παραμένοντας αταλάντευτα πιστοί σε αυτή την θέση,..
ενώ είμαστε από τους πρώτους που καταγγέλλουμε προς πάσα κατεύθυνση τυχόν αποκλίνουσες από τη νομιμότητα συμπεριφορές ακόμα και αν αυτές προέρχονται από συναδέλφους μας.
Πάραυτα με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε τις τελευταίες ημέρες ότι επιχειρείται συνεχώς μέσω κάποιων δημοσιογραφικών διαύλων, να παρουσιασθεί η συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους της φυλακής Γρεβενών για διενέργεια νομότυπων ερευνών από τους τελευταίους στα κελιά των κρατουμένων, παρουσία μάλιστα του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ως μετατροπή της εν λόγω φυλακής σε κολαστήριο βασανιστηρίων χαρακτηρίζοντας τη ακόμη και ως «Γκουαντάναμο»!
Η απριόρι υιοθέτηση καταγγελιών «συγγενών» και ενός «ανώνυμου» μέχρι στιγμής συνδικαλιστή δεσμοφύλακα για κακοποίηση των κρατουμένων, οι οποίες όμως δεν έγιναν κατά τον χρόνο του ελέγχου που ενήργησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αλλά μόλις κατέστη οριστικά σαφής η πρόθεση της Πολιτείας να κλείσει το «υποκατάστημα κινητής τηλεφωνίας» που σύμφωνα με τα ευρήματα λειτουργούσε μέσα στη φυλακή και παράλληλα να καθηλώσει το δίκτυο διακίνησης μαχαιριών και ναρκωτικών, δεν μπορεί παρά να υποδηλώνει τουλάχιστον σκοπιμότητα εξυπηρέτησης συμφερόντων.
Αποκορύφωμα μάλιστα της προπαγάνδας αυτής, είναι η δημοσιοποίηση της περίφημης «ιατρικής έκθεσης» που «αποδεικνύει» τα καταγγελλόμενα στην οποία όμως όπως πληροφορηθήκαμε υπάρχει μια «μικρή» παράλειψη. Ότι ο γιατρός που τη συνέταξε, δεν είναι κάποιο επίσημο εντεταλμένο όργανο του Κράτους, αλλά τυγχάνει και ο ίδιος κρατούμενος της φυλακής Γρεβενών…
Οι καταγγελίες κατά των συνάδελφων μας και ιδιαίτερα αυτών της Ε.Κ.Α.Μ. οι οποίοι λειτουργούν τόσα χρόνια υποδειγματικά στα πλαίσια της απόλυτης επαγγελματικότητας και αποτελεσματικότητας προς μόνο όφελος αυτό της κοινωνίας, είμαστε βέβαιοι ότι κατά την εξέλιξη της διεξαγόμενης έρευνας θα καταπέσουν ως χάρτινος πύργος.
Κατανοούμε απόλυτα ότι κάποιοι δικαιολογημένα ψάχνουν τρόπο αντίδρασης όταν δεν μπορούν να απολαμβάνουν ανενόχλητοι στα κελιά τους τα πλεονεκτήματα κινητών τηλεφώνων μερικά εκ των οποίων τελευταίας γενιάς, οργανώνοντας εγκληματικές πράξεις ή ακόμη και αποδράσεις που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τις δολοφονίες αθώων όπως πρόσφατα συνέβη στην Κόρινθο, είτε όταν δεν μπορούν με ευκολία να έχουν στην κατοχή τους μαχαίρια για κάθε χρήση πλην της μαγειρικής, είτε να διακινούν ναρκωτικά αποκομίζοντας σημαντικό οικονομικό όφελος.
Σε όσους όμως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ένα έχουμε να επισημάνουμε:
«Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο…»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Τριγώνης Κωνσταντίνος Λάχανος
trigonischr@gmail.com lahanos10@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου