ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αμετανόητοι οι δράστες της Μανωλάδας- Εταιρείες διακόπτουν τη συνεργασία με τη «Βαγγελάτος ΑΕ»...

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από χθες οι τρεις δράστες της αιματηρής ένοπλης επίθεσης στην Αμαλιάδα..
Ο 29χρονος συνελήφθη σε έλεγχο της Αστυνομίας, ενώ ο 27χρονος αδελφός του και ο τρίτος επιστάτης σε δικηγορικό γραφείο, όπου -όπως υποστήριξαν- βρίσκονταν προκειμένου να διαπραγματευτούν τους όρους της παράδοσής τους. Πριν οδηγηθούν στο εισαγγελέα, ο ένας από τους δυο δράστες υπέδειξε το σημείο όπου πέταξαν το ένα όπλο με το οποίο επιτέθηκαν κατά των εργατών.
Οι δράστες της αιματηρής επίθεσης εμφανίζονται αμετανόητοι για την πράξη τους και τηρούν σκληρή υπερασπιστική γραμμή. Οι δυο υποστηρίζουν ότι δεν πυροβόλησαν απευθείας τους εργάτες, αλλά στο χώμα και ότι ο τραυματισμός 34 ατόμων προήλθε από τον εξοστρακισμό.

Ο τρίτος ισχυρίζεται ότι δεν βρισκόταν καν στο σημείο. Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους ανέφεραν ότι οι εργάτες γης αντέδρασαν καθώς τους διαμηνύθηκε ότι επειδή δεν είναι όσο παραγωγικοί θα ήθελαν οι εργοδότες τους θα αντικαθίσταντο από Αιγύπτιους εργάτες. Τότε εξαγριωμένοι οι μετανάστες από το Μπαγκλαντές, σύμφωνα με τους δράστες, κινήθηκαν εναντίον των νέων εργατών και οι επιστάτες μπήκαν στη μέση για να τους προστατεύσουν.

«Οι Μπαγκλαντέζοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των Αιγυπτίων. Μπήκαμε στη μέση για να τους προστατέψουμε. Πυροβολήσαμε στο δρόμο και όχι εναντίον τους. Δεν είχαμε ανθρωποκτόνο πρόθεση βρισκόμασταν σε άμυνα» είναι η υπερασπιστική γραμμή των κατηγορουμένων.

«Κανένας δεν κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους» αντιτείνουν οι αλλοδαποί και υποστηρίζουν ότι μετά το διαπληκτισμό οι επιστάτες επέστρεψαν οπλισμένοι και άνοιξαν πυρ.

Όπως καταγγέλλουν οι αλλοδαποί οι επιστάτες για 20 λεπτά πυροβολούσαν συνεχώς. Αίτημα των εργατών από το Μπαγκλαντές είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες διαμονής στις καλλιέργειες φράουλας.
Πήραν προθεσμία οι συλληφθέντες
Οι τρεις δράστες των πυροβολισμών εναντίον αλλοδαπών στη Νέα Μανωλάδα οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν για την προσεχή Δευτέρα. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και για εμπορία ανθρώπων. Ο ιδιοκτήτης των καλλιεργειών φράουλας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Πύργου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα.
Μετά την κατακραυγή, μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ διακόπτουν την συνεργασία με την εταιρία...
Δείτε ποιές είναι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου