ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αποφυλάκιση ζητούν οι Γ. και Α. Κουρής από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών


Αίτημα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας ζητώντας να ακυρωθεί το ένταλμα για την προσωρινή τους κράτηση,..
κατέθεσαν οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρής περίπου μια εβδομάδα μετά την προφυλάκισή τους για το αδίκημα της μη καταβολής μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατ. Ευρώ....
Η μη καταβολή του φόρου αφορά το Alter. Οι δυο κατηγορούμενοι – πατέρας και γιος, στο σχετικό αίτημά τους υποστηρίζουν ότι το ένταλμα βάση του οποίου προφυλακίστηκαν, στερείται αιτιολογίας. Ακόμη αναφέρουν ότι δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις για την προφυλάκιση που προβλέπει ο νόμος ως προς το συγκεκριμένο αδίκημα.
Ως μάρτυρες υπεράσπισης του Γιώργου και του Ανδρέα Κουρή κατέθεσαν πάντως ενώπιον της ανακρίτριας οι εκδότες Σταύρος Ψυχάρης και Νίκος Χατζηνικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του ο κ. Ψυχάρης ανέφερε ότι ο Γ. Κουρής ήταν και είναι μέτοχος του Alter χωρίς όμως να έχει σχέση με τη διοίκηση του καναλιού.
Ακόμη, ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ανδρέα Κουρή κατέθεσε και ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου,ο όποιος κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστήριξε ότι ουδέποτε διαπίστωσε ανάμιξή του στις εταιρικές υποθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού, όσο διάστημα εργαζόταν ο ίδιος στο κανάλι .
Υπέρ του Γιώργου Κουρή κατέθεσε επίσης ο δικηγόρος Γιώργος Κρομμύδας, η διευθύντρια προσωπικού του Alter Νάσια Γοργώλη και ο οικονομικός διευθυντής του καναλιού Θεοφύλακτος Οικονομίδης. Οι εν λόγω μάρτυρες επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων πως δεν ασκούσαν ουσιαστική διοίκηση οι ίδιοι αλλά ο έτερος προφυλακισμένος Κώστας Γιαννίκος.

dimotikosafari.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου