ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Όταν η εγκληματική δράση οδηγεί σε... αλλαγή φύλου

Η παράδοξη τάση δολοφόνων να γίνονται γυναίκες
Δολοφόνοι, βίαιοι εγκληματίες, που εκτίουν ποινές φυλάκισης πολλών ετών..

Κάποιοι από αυτούς, έχουν εμφανίσει την έντονη επιθυμία να ντύνονται, ή και να γίνονται εξολοκλήρου σχεδόν, γυναίκες. Ο Geoffrey Ian Websdale πριν χρόνια, σε μια δολοφονική του έξαρση αφού είχε μόλις μάθει πως ο έρωτάς του τον απέρριψε, πυροβόλησε την κοπέλα-αντικείμενο του πόθου του, σκότωσε δύο ακόμα άτομα και κατέστησε τετραπληγικό ακόμα έναν άνθρωπο.
Μετά από πολύ καιρό, στη φυλακή πια, άρχισε να ντύνεται σα γυναίκα και να αυτοαποκαλείται Michelle.

Ο Noel Crompton Hall είχε σκοτώσει με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο έναν άνδρα, κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης αγοράς φορτίου ναρκωτικών. Στη φυλακή, ζήτησε από το κράτος να χρηματοδοτήσει την αλλαγή φύλου που επιθυμεί να κάνει.
Υπάρχει ένα πλήθος σχετικών περιστατικών, που περιλαμβάνει πρώην βίαιους εγκληματίες, σαδιστές και στραγγαλιστές, που με δική τους επιθυμία έχουν προβεί σε ορχεκτομή, αλλαγή φύλου ή ντύνονται και ζουν ως γυναίκες, κατά τη διάρκεια της ποινής τους αλλά και στην ελεύθερη αργότερα ζωή τους.

Κάποιοι τρανσέξουαλ μπορεί να παραμένουν στις ανδρικές φυλακές-ενώ συχνά υποδύονται αμιγώς το ρόλο της γυναίκας για τις ανάγκες των υπολοίπων καταδίκων-, ενώ κάποιοι άλλοι μεταφέρονται στις γυναίκείες φυλακές ενώ εξακολουθούν να είναι απολύτως ενεργοί σεξουαλικά ως άνδρες. Ο Maddisson Hall για παράδειγμα, ισχυριζόμενος πως έπρεπε να βρίσκεται σε γυναικεία φυλακή, μεταφέρθηκε πράγματι εκεί αλλά σύντομα απέκτησε τη φήμη έντονα επιθετικού σεξουαλικά τρόφιμου προς τις συγκρατούμενές του, ενώ κατηγορήθηκε και για βιασμό. Υπέβαλλε μήνυση στη Διεύθυνση Φυλακών και πέτυχε εξωδικαστικό συμβιβασμό με αποζημίωση 25.000 δολάρια-ένα ποσό που του επέτρεψε να κάνει την αλλαγή φύλου που τόσο επιθυμούσε.

Ο ιατροδικαστικός ψυχολόγος Dr Chris Lennings, ισχυρίζεται πως οι φυλακισμένοι που αλλάζουν το φύλο τους, ουσιαστικά αγκιστρώνονται σε μια νέα ταυτότητα, αφήνοντας πίσω τους παράγοντες που τους απωθούν στον ίδιο τους τον εαυτό, όπως η υπερβολική βία και οι γνωριμίες με συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων. «Εάν το άτομο νιώθει παγιδευμένο σε ανδρικό σώμα, μπορεί να καταλήξει θυμωμένο, κακό και επιθετικό, ενώ μόλις επιτευχθεί η αλλαγή φύλου συνήθως βιώνει ανακούφιση και ξεκινά μια εντελώς διαφορετική ζωή». 

Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου