ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου, ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ! Η γνωριμία, η σχέση και ο μεγάλος έρωτας... (PHOTOS)

Ποιο είναι το πανέμορφο ξανθό κορίτσι που, με σκυμμένο κεφάλι, ακολουθούσε πριν λίγες ημέρες σε ταβέρνα στα Βριλήσσια τον Σάκη Μπουλά;..
Η Αλεξάνδρα Ούστα δεν είναι απλώς μια όμορφη κοπέλα που συνόδευε τον ηθοποιό, είναι η γυναίκα που τον στηρίζει.
Χαμηλών τόνων και διακριτική, μια ιδιαίτερα σεμνή προσωπικότητα, ένα κορίτσι που το τελευταίο διάστημα ζει δίπλα στον Σάκη Μπουλά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, είναι εκείνη που βρίσκεται κοντά του και όχι απλώς τον στηρίζει, αλλά του συμπαραστέκεται σε όλες τις στιγμές και τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του. Η Αλεξάνδρα βέβαια δεν είναι άγνωστη, καθώς αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα θυμηθούμε ότι έχει τα γνώριμα εκείνα χαρακτηριστικά του ψηλόλιγνου καστανόξανθου κοριτσιού που υποδυόταν, επτά χρόνια πριν στο MEGA, την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου, τη Χριστίνα, στο επιτυχημένο σίριαλ «Η Ώρα η καλή», αλλά και την κόρη του Χρήστου Σιμαρδάνη στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» στο ίδιο κανάλι.
Η Αλεξάνδρα με τον Σάκη γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του σήριαλ «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας» το 2007, όπου πρωταγωνιστούσαν. Στην αρχή έκαναν πολύ στενή παρέα και ανέπτυξαν μια φιλία που κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια του σήριαλ, στην πορεία όμως χάθηκαν και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους. Βέβαια διατήρησαν κάποιες τυπικές επαφές, όμως περνώντας ο καιρός, αποφάσισαν να ξαναζεστάνουν την επικοινωνία τους και να ξαναβρεθούν.

Δίπλα του στα δύσκολα
«Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή», δήλωνε λίγο καιρό πριν ο Σάκης Μπουλάς που έδειχνε να είναι γεμάτος από τη γυναίκα που στέκεται εδώ και κάποια χρόνια στο πλευρό του, χωρίς βέβαια να την κατονομάζει. Οι φίλοι του και οι γνωστοί όμως γνώριζαν πολύ καλά ότι η Αλεξάνδρα τού άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να χαμογελά ξανά. Του έδωσε κουράγιο και τον βοήθησε να ξεπεράσει την τελευταία περιπέτεια με την υγεία του, που τον ανάγκασε για ένα διάστημα να απομονωθεί και να διακόψει τις όποιες δημόσιες εμφανίσεις του.
«Με την Αλεξάνδρα ο Μπουλάς είναι πολύ ερωτευμένος», λένε όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι, που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα μένει μαζί και μοιράζεται τόσο τις καλές όσο και τις δύσκολες στιγμές. Η Αλεξάνδρα το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί στον καλό της και είναι δίπλα του, ενώ δεν την απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας –έτσι και αλλιώς τα έχει χορτάσει. Με την καριέρα ενός πολύ όμορφου κοριτσιού που διακρινόταν σε όλες τις σειρές για τη γοητεία και την υποκριτική του δυνατότητα, η Αλεξάνδρα πέρασε και από τα καλλιστεία το 2000 και κατέκτησε τον τίτλο της «Β’ Μις Ελλάς», ποτέ όμως δεν την ένοιαξε ο χώρος του μόντελιγκ, αφού τη μάγευε η υποκριτική. Με τον Σάκη Μπουλά φαίνεται ότι βρήκε τον άνθρωπό της, τον άντρα που την κάνει να περνάει καλά. Η Αλεξάνδρα, πέρα από την καριέρα της, τη νοιάζει να είναι ο φύλακας άγγελος του Σάκη, κι αυτό της αρέσει πολύ…

Της Τζώρτζιας Συρίχα στην News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου