ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κώστας Δημάδης στον Star-fm 933: «Η αγορά των Γρεβενών διαθέτει τα πάντα σε πολύ καλές τιμές» …

 Για την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, να ξεκινήσει καμπάνια για την τόνωση της τοπικής αγοράς μοιράζοντας δωρεάν λαχνούς όπου..
θα κερδιθούν δωροεπιταγές 500 Ευρώ για αγορές σε καταστήματα- μέλη του Συλλόγου, μίλησε στον Star-fm 933, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Δημάδης.
http://2.bp.blogspot.com/-YvQEwkgttQI/UX__xry7c7I/AAAAAAAB3Is/Vgt80QatC8E/s1600/4.jpg

«Στην κεντρική πλατεία έχει στηθεί ένα περίπτερο όπου δίνουμε λαχνούς δωρεάν σε ανθρώπους που το επισκέπτονται, διεκδικώντας δωροεπιταγές…Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετακινούμαστε σε άλλους νομούς για τις αγορές αφού τα Γρεβενά έχουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και μερικές φορές πιο φθηνές από αλλού»… είπε ο Πρόεδρος.
Ακούστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Και τότε γιατί ο Γρεβενιωτης κατευθύνεται για αγορές στα Ιωάννινα;Αν κάνετε μια βόλτα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα γιορτινές μέρες θα νιώθετε σα να είστε στον HI (τρομάρα μας)πεζοδρομο της πόλης μας παρά στα Ιωάννινα!!Και μην επικαλεσθειτε πληθώρα και ποικιλία επιλογών!Το Πάσχα κάλεσα 3 φιλικά μου ζευγάρια να μείνουν στην πόλη μας και στην προσπάθεια μου να τους βρω κατάλυμα εισέπραξα την απαίτηση των 70 ευρώ δικλινο με πρωινό από τα εντός της πόλης ξενοδοχεία (πλην ενός το άφησε στην τιμή των 50 ευρώ)Οταν τα πλειστα των Ιωαννίνων της Κοζάνης τα διαθέτουν προς 40 ευρώ με πρωινο(μπορείτε να το διασταυρωσετε το έκανα)Γι αυτό μην βαυκαλιζεσθαι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε,ιδιαίτερα όταν θεωρείτε πολύ καλές τιμές τις ευκαιριακες εκπτώσεις!Στα Γρεβενά μάλλον έχουμε αποθεματικά και δεν πεινάνε....ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή