ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Από "Μις Ρωσία" κατέληξε... "Μις Ηλίθια"!!! (VIDEO)

Ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη Γη, ή το αντίθετο;
Ήταν αρκετή αυτή η ερώτηση για να προκαλέσει πανικό στην Μις Ρωσία,..

Ινα Ζιρκόβα.
Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η 23χρονη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Γιούρι Ζιρκόφ, έχασε τα λόγια της.

«Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη…ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω», είπε η Ινα γελώντας αμήχανα.


Η συνέντευξή της προκάλεσε σάλο, ενώ το βίντεο με τις δηλώσεις της αναρτήθηκε στο YouTube συγκέντρωσε πάνω από πέντε εκατομμύρια θεατές!

Μόνο που η Ινα φρόντισε να… αποτελειώσει τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν «κέρδισε τον τίτλο εξαιτίας της ευρυμάθειάς της», εκείνη απάντησε: «Ναι, μάλλον γιατί προσπάθησα να δείχνω όμορφη κάθε ημέρα».

Μετά τις καταστροφικές δηλώσεις της, και έπειτα από τα αρνητικά σχόλια των Ρώσων που την χαρακτήρισαν «Μις Ηλίθια», η Ινα αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον τίτλο.

Όπως δήλωσε στο Komsomolskaya Pravda, η 23χρονη βασίλισσα της ομορφιάς, αποφάσισε να παραδώσει το στέμμα της, καθώς υπέφερε μετά τον εξευτελισμό που βίωσε.


Έκανε, ωστόσο, δηλητηριώδη σχόλια για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι «φρόντισαν να αγνοήσουν τις προθέσεις μου και να αναδείξουν τις ικανότητες ρητορικής τους».
Από την πλευρά του ο σύζυγός της, είναι σύμφωνος με την απόφασή της, δηλώνοντας, όμως, ότι «δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σε αυτή την υπόθεση. Στην αρχή το πήρα χιουμοριστικά. Πίστευα ότι ήταν ένα αστείο που θα ξεχνιόταν. Όμως, όταν είδα τα δύο εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και διάβασα ένα εκατομμύριο υβριστικά σχόλια, συνειδητοποίησα πόσο μας αρέσει να κατασκευάζουμε ιστορίες από το τίποτα. Η Ινα ήταν πολύ στενοχωρημένη και έπρεπε να την παρηγορήσω».


 

protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι όλοι για τα γράμματα. Μπορεί να είναι δυσλεκτική μπορεί να είχε διαταραχή προσοχής, μπορεί χίλια δυο. Τι μας πειράζει εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή