ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Εκλογές στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών : 1η δύναμη η ΠΑΣΚ – 3η η ΔΑΚΕ… Αετός2: Αυτά γίνονται μόνο στα Γρεβενά..

Εκλογές διεξήχθησαν στα Γρεβενά την Πέμπτη (30/5) για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών..

Πρώτος αναδείχθηκε ο συνδυασμός Π.Α.Σ.Κ. Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Γρεβενών που συγκέντρωσε 76 ψήφους και εκλέγει τρία μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο: τον Γρηγόριο Λόλα, τον Νικόλαο Μπούσιο και την Έλενα Καψάλη.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ ΕΣΑΚ-ΔΕΕ που συγκέντρωσε 61 ψηφοδέλτια και εκλέγει δύο μέλη την Παναγιώτα Ντάγκα και τον Στέργιο Λιάμπα.
Την τρίτη και τελευταία θέση κατέλαβε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Π.Ε. με 55 ψηφοδέλτια και εκλέγει τους Ιωάννη Τζιόλα και Γρηγόρη Φαρμάκη.

Star-fm.gr

ΥΓ ΑΕΤΟΣ2: - Το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά έχει καταρρεύσει, το ΚΚΕ με τα βίας φτάνει το 5%, και εδώ βγαίνουν πρώτη και δεύτερη δύναμη...Αυτά γίνονται μόνο στα Γρεβενά. 
Αν υπήρχε ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, η ΕΣΑΚ ούτε στον ύπνο της δεν θα έπαιρνε αυτές τις ψήφους... 

5 σχόλια:

  1. Ενώ αετέ αν κέρδιζε τις εκλογές η ΝΔ θα ήσασταν ικανοποιημένος ε;Εκεί δεν θα χρειάζονταν η προτροπή σας για "νουθεσία" από την χρυσή αυγή ε;Έχουμε και γνώμη και άποψη κ.Μίμη,σε ένα πολιτικό κόσμο που καταρρέει καθημερινά και απεμπολεί τα λαικά ερείσματα,το λιγότερο που χρειάζεται(κυρίως απ
    ο έμπειρους δημοσιογράφους) είναι οι παλαιοκομματικές νοοτροπίες και οι αυτόχθονοι πατρόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διακρίνω μία απογοήτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ (?) ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΕ ΜΕ ΤΑ SITE -BLOGS ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΖΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ(?) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘ'ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΝΔ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ?
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ (ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΡΟΥ?
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ.. ΛΟΥΣΤΟΥΝ..

    ΑΕΤΟΣ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αετέ και μόνο που δημοσιεύεις σε καθημερινή βάση ειδήσεις από το αntinews, δηλαδή από τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ του Σαμαρά, αυτό τα λέει όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΕΤΕ,ο ΣΥΡΙΖΑ ποσα πηρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή