ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αγρίνιο: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 51χρονης δασκάλας

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στην αδικοχαμένη 51χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τις μαχαιρίες του ίδιου της του γιου τα ξημερώματα της Τετάρτης στην..
οδό Ιωνίας στο Αγρίνιο. Η 51χρονη δασκάλα αναμένεται να κηδευτεί μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης στις 11:00 το πρωί στο Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.
O 17χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι μετά το φόνο, ενώ σε πολύ άσχημη κατάσταση κρατείται στη αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, και αναμένεται να παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου τη Δευτέρα για να απολογηθεί.
Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του δράστη, ο οποίος κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού μητέρας και γιου κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, αντιλήφθηκε αμέσως το έγκλημα και φρόντισε για την άμεση μεταφορά της γυναίκας του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα της 51χρονης εκπαιδευτικού ήταν θανάσιμα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο κλειστός χαρακτήρας του 17χρονου σε συνδυασμό με την πίεση των Πανελλαδικών εξετάσεων τον οδήγησαν στο ξέσπασμα που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία της ίδιας του της μητέρας.
 
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου