ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Bild: Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας, φορέας ελπίδας ο Αντ. Σαμαράς

Στους «νικητές της ημέρας» συγκαταλέγει τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Bild..

Η γερμανική, ευρείας κυκλοφορίας, εφημερίδα φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της την στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και όλους τους τομείς.
Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον κ. Σαμαρά, η Bild αναφέρει ότι ο κ. Σαμαράς εξελίχθηκε «από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας».

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή "υπάρχει σαφής πρόοδος". Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως "διασώστη". Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι», σημειώνει η εφημερίδα.

Tromaktiko

1 σχόλιο:

  1. Ελάχιστη υπηρεσία στον πιστό ταγό και εκτελεστή των προσταγών της Μέρκελ,του μνημονίου,του Δ.Ν,Τ, από τα Γερμανικά ΜΜΕ(και δη από την σκανδαλοθηρική BILD),ώς επιβράβευση της οσφυοκαμπτικής και δουλοπαροικής πολιτικής της τρικομματικής μας κυβέρνησης!Δεν τρώμε κουτόχορτο ''φίλτατη''BILD,αναζήτησε αλλού ιθαγενείς να τους μοιράσεις καθρεφτάκια!!Η λέξη ελπίδα είναι όμορφη,μην την καταστρέφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή