ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Έπιασαν δουλειά οι «Γκέμπελς της ενημέρωσης»

Στην κυβέρνηση έπρεπε να το ξέρουν, έπρεπε να το περιμένουν. Όταν κάνουν καλά τη δουλειά τους, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να τους πολεμήσουν κάποιοι που έχουν δόλια συμφέροντα...

Και ο Σαμαράς και οι περισσότεροι υπουργοί του είναι έμπειροι και γνωρίζουν ότι από εδώ και πέρα, μία επιτυχία θα κάνουν και χίλια σκάνδαλα και σκανδαλάκια θα τους χρεώνουν. Και θα πέσουν όλα τα μεγάλα μέσα (ενημέρωσης) που υπάρχουν. Ειδικά οι λαθρόβιοι των media που χρόνια τώρα ζουν με εκβιασμούς, ψεύτικα δημοσιεύματα με συγκεκριμένο σκοπό και απειλές.
Μεγάλη Πέμπτη και κάποιοι αποφάσισαν να κατασκευάσουν θέμα με τον Γ. Στουρνάρα και τον Ν. Μηταράκη. Ότι δηλαδή συγκεκριμένη ημέρα και ώρα μπήκαν σε θαλαμηγό και έκαναν βόλτα συζητώντας πως θα διευκολύνουν τον Εμίρη του Κατάρ να φτιάξει τη βίλα του στο νησάκι Οξειά που πρόσφατα αγόρασε.
Με τον τρόπο αυτό, φυσικά, και με τα υπονοούμενα που αφήνουν θέλουν να πλήξουν την αξιοπιστία και την εντιμότητα της κυβέρνησης. Δεν έχουν σημασία καμιά τα πρόσωπα που επελέγησαν. Σημασία έχει ότι έστειλαν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση Σαμαρά.
Διότι δεν είχαν τίποτε παραπάνω να κάνουν, αφού αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται και «Δημοσιογράφοι», παρά να πάρουν το πρόγραμμα των δύο υπουργών, τα ραντεβού που είχαν εκείνη την ημέρα και να κάνουν διασταύρωση. Π.χ. με ποιον συναντήθηκε στις 8 Μαρτίου το απόγευμα ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Μηταράκης; Με τον τάδε. Παίρνουν τηλέφωνο τον τάδε, επιβεβαιώνουν το ραντεβού και το θέμα έχει κλείσει. Εκτός κι αν οι δύο υπουργοί έχουν σωσίες ή δίδυμους υπουργούς που τους αντικαθιστούν στις δύσκολες αποστολές.
Λέτε ο Σαμαράς να τους «κλωνοποίησε»; Πάντως, σε δύο διαφορετικά μέρη να βρίσκονταν είναι αδύνατο. Και στην Αθήνα και στη Τζιά δε μπορεί να είναι ένας άνθρωπος την ίδια στιγμή, εκτός κι αν έχει μαγικές ικανότητες. Απλά πράγματα.
Από την άλλη, ποιος θα ήταν τόσο ανόητος αυτή την εποχή να μπαίνει σε κότερα και να κάνει βόλτες; Αν ήθελε να κάνει «δουλειές» τις έκανε στο γραφείο του. Πάνε οι εποχές που ο Πάγκαλος ή ο Τσουκάτος έμπαιναν στα κότερα και κανείς δεν τολμούσε να τους πειράξει.
Θα πρέπει, λοιπόν, κορυφαίοι υπουργοί αλλά και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς να περιμένουν πόλεμο και πληρωμένα συμβόλαια. Κάποιοι ενοχλούνται γιατί η κυβέρνηση δεν τους κάνει τις χάρες που είχαν συνηθίσει στο παρελθόν και θα χτυπήσουν με το γνωστό και δοκιμασμένο όπλο της σκανδαλολογίας.
Υπερασπιστές κανενός δε θα γίνουμε, όμως, οι Γκεμπελικές μέθοδοι και η λάσπη στον ανεμιστήρα κατά πάντων δεν πρέπει να περάσει. Γιατί απλά η χώρα δεν έχει περιθώρια για τέτοιες «βρόμικες» δουλειές από τιμητές της ενημέρωσης που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου