ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου: «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ»


 Υπεγράφη στις 20 Μαΐου 2013 από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΞΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» η σύμβαση εκτέλεσης του έργου:..
«ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ», προϋπολογισμού μελέτης 140.000,00€.
Στα πλαίσια της αξιοποίησης του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013 και ειδικότερα του Μέτρου 322 «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ», που έχει ως στόχο την βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων, ο Δήμος Γρεβενών την 14-11-2011 υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ» προϋπολογισμού μελέτης 140.000,00€.


Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Γρεβενών, ως προς την ωρίμανση της πρότασης, τελικά επήλθε η θετική αξιολόγηση της πρότασης από την Ειδική Υπηρεσία Προγράμματος « Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013» Ανταγωνιστικότητα και το έργο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.
Το έργο «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ» δημοπρατήθηκε από τον Δήμο Γρεβενών την 26/02/2013 και ανάδοχος εκτέλεσης ανακηρύχθηκε η εταιρεία «ΞΕΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με έδρα τα Γρεβενά, η οποία προσέφερε την μεγαλύτερη έκπτωση ήτοι 41,98%. Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 81.224,83€ με το Φ.Π.Α.. και έχει προθεσμία εκτέλεσης 12 μήνες
Οι εργασίες αφορούν: κατασκευή στηθαίων, επιστρώσεις με κυβόλιθους και πέτρινες πλάκες, αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων, επενδύσεις με ξύλινες κατασκευές στις όψεις του παλαιού Δημαρχείου και διαμόρφωση του χώρου μπροστά στην εκκλησία.
Η υπό διαμόρφωση έκταση αφορά την κεντρική πλατεία του οικισμού όπου σκοπός είναι να διατηρηθούν τα βασικά στοιχεία της πλατείας επιχειρώντας κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη σημερινή κατάσταση και θα δώσουν έναν καινούργιο χαρακτήρα στον υπό διαμόρφωση χώρο.
Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Κων/νος Παλάσκας καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου κ. Αλέξανδρος Λόλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου