ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Xατζηνικολάου: Γιατί αποφάσισα να πάω στο Star

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό Star εξήγησε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής..

Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών ο κ. Χατζηνικολάου φάνηκε θετικός στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του σταθμού από τη Μάρα Ζαχαρέα την οποία χαρακτήρισε σοβαρή, έμπειρη και πάντα διαβασμένη. Θέτοντας το περίγραμμα της νέας συνεργασίας του με το κανάλι, ο γνωστός δημοσιογράφος κατέστησε σαφές ότι δεν θα βρίσκεται στο νεανικό δελτίο του Star αλλά θα είναι σχολιαστής δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα σε ένα νέο δελτίο που σχεδιάζεται με στόχο να παρεμβαίνει στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.
Ταυτόχρονα ο κ. Χατζηνικολάου επιβεβαίωσε ότι το Star θα μεταδίδει μια φορά την εβδομάδα την διαδικτυακή εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει μέσω του enikos.gr ενώ εξήγησε και την επιλογή του να συνεργαστεί με το Star σημειώνοντας ότι «παρά το γεγονός ότι με προσέγγισαν διάφορα κανάλια όλον αυτόν τον καιρό, είναι γιατί το STAR μου προσφέρει απόλυτη δημοσιογραφική ελευθερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου