ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Πως θα αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ


Δύο μισθούς ως προκαταβολή αποζημίωσης θα βρουν στους λογαριασμούς τους οι μόνιμοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ κι έναν οι συμβασιούχοι...
Αυτό αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών δίνοντας σχετική άδεια για να πληρωθούν τα χρήματα. Αποζημίωση δε θα πάρουν οι ειδικοί συνεργάτες, οι ΠΕΘ και οι μετακλητοί υπάλληλοι. Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα. Υπενθυμίζεται, πως η ΕΡΤ απασχολούσε 2.656 υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων.
Φυσικά πολλοί οι απολυθέντες θα μπορούν να ξανακάνουν αιτήσεις πρόσληψης ενώ είναι σίγουρο ότι σε λίγους μήνες θα υπάρξει κι άλλο κύμα αποχωρήσεων, αυτή τη φορά όχι με τον άκομψο τρόπο του «μαύρου». Αλλά με παροχή κινήτρων σε εργαζόμενους με πολλά χρόνια υπηρεσίας, μετακινήσεις σε άλλες θέσεις στο δημόσιο και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει ώστε να «αδειάσει» η ΕΡΤ και να λειτουργήσει με βάση και το σχέδιο που θα καταθέσουν οι ειδικοί που θα έρθουν από το BBC.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου