ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κλείδωσε η συμφωνία Σαμαρά – Βενιζέλου για τη νέα κυβέρνηση


Έχουν ξεκινήσει να «πέφτουν» τα τηλεφωνήματα στους βουλευτές και εξωκοινοβουλευτικούς οι οποίοι θα υπουργοποιηθούν κι εκτός απροόπτου.. θα ορκιστούν αύριο στις 11 το πρωί. Η συμφωνία για το σχήμα της νέας κυβέρνησης έκλεισε στη συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου που κράτησε 1 ώρα και 10 λεπτά. Προς στιγμήν φαίνεται να υπήρξε εμπλοκή καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ. Αβραμόπουλος αντέδρασε στην παραχώρηση του πρώτου τη τάξη υπουργείου, αυτό του Εξωτερικών, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Τα ονόματα και οι φήμες δίνουν και παίρνουν και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το ΠΑΣΟΚ παίρνει πέντε υπουργεία. Στο Περιβάλλοντος και Ενέργειας πάει ο Ι. Μανιάτης, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ο Π. Κουκουλόπουλος με υπουργό τον Π. Παναγιωτόπουλο.
Στο υπουργείο Υγείας πιθανότατα πηγαίνει πιθανότατα ο Μ. Χρυσοχοϊδης ενώ ίσως η Φ. Γεννηματά θα αναλάβει το ανασυσταθέν υπουργείο Πολιτισμού.
Στο Δημόσιας Τάξης παραμένει ο Ν. Δένδιας αν και οι πληροφορίες έλεγαν ότι μπορούσε να πάει στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα, πάντα, με τις τελευταίες πληροφορίες, παραμένουν στη θέση τους οι κ.κ. Γ. Στουρνάρας, στο υπουργείο Οικονομικών, Κ. Χατζηδάκης, στο υπουργείο Ανάπτυξης, Κ. Αρβανιτόπουλος, στο υπουργείο Παιδείας και Όλγα Κεφαλογιάννη στο υπουργείο Τουρισμού.
Σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η παραμονή του κ. Αθ. Τσαυτάρη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το όνομα του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, που εικάζεται ότι θα μετακινηθεί από το υπουργείο Εξωτερικών, ακούγεται για δύο πόστα: Είτε θα αναλάβει δεύτερος αντιπρόεδρος και υπουργός Εσωτερικών στη θέση του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη είτε θα μετακινηθεί ξανά στο υπουργείο Άμυνας στη θέση του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου.
Για το ποιος θα αναλάβει την ΕΡΤ φαίνεται να έχει συμφωνηθεί η παρουσία του Παντελή Καψή.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου