ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Σκοτώθηκε σε συμπλοκή ο αλβανός κακοποιός Μαριάν Κόλα


Στο θάνατο ενός από τους δραπέτες των Τρικάλων, του Μαριάν Κόλα, κατέληξε συμπλοκή με την αστυνομία έξω από το χωριό Βροσίνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο.....


Μαζί του ήταν και δεύτερος δραπέτης, ο Ιλίρ Κούπα, που θεωρείται ότι έχει τραυματιστεί και για τον εντοπισμό του οποίου η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή.

Τραυματίας και ένας άνδρας των ΕΚΑΜ ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στην κνήμη και είναι εκτός κινδύνου.

Στο σημείο είχαν χαθεί τα ίχνη των δύο καταζητούμενων δραπετών πριν από 15 ημέρες. Δυνάμεις της αστυνομίας είχαν παραμείνει στην περιοχή θεωρώντας πως δεν είχαν καταφέρει να διαφύγουν στην Αλβανία διασχίζοντας τον Καλαμά.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, γύρω στις 04.00, τους δύο δραπέτες εντόπισαν μέλη των ΕΚΑΜ χρησιμοποιώντας ειδικές κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον εντοπισμό των κακοποιών, οι αστυνομικοί έστησαν περίμετρο και περίμεναν μέχρι να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κάποιος πολίτης στην περιοχή.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ο Μαριάν Κόλα άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά -τραυματίζοντας τον αστυνομικό των ΕΚΑΜ- ενώ ο Ιλίρ Κούπα τράπηκε σε φυγή, πιθανόν τραυματισμένος κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε.

Στην κατοχή του ο Μαριάν Κόλα είχε ένα καλάσνικοφ και γεμιστήρες, μία αυτοσχέδια χειροβομβίδα, ένα πιστόλι που οι δραπέτες είχαν αφαιρέσει από αστυνομικό κατά τη συμπλοκή στο Δίστομο και ξυραφάκια.

Η εμφάνισή του, υποστηρίζεται, σε συνδυασμό με το ότι είχε σακίδιο με μαγειρεμένα φαγητά, οδηγεί την αστυνομία στην υπόθεση πως οι δύο δραπέτες είχαν βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι και δεν κρύβονταν στο δάσος.

Η σορός του ενός δραπέτη παραμένει στο σημείο της συμπλοκής, όπου και πηγαίνει ιατροδικαστής.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Κυριακή, είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Αγρίνιο το μνημόσυνο του υπαρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφάλειας Λειβαδιάς και έχασε τη ζωή του από τα πυρά που άνοιξαν εναντίον του οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουνίου στο Δίστομο.
Λεπτομέριες διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου