ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Γιατί ο Σταύρος Ψυχάρης “φαγώθηκε” να βγει από το Χρηματιστήριο ο ΔΟΛ;

Η ερχόμενη Πέμπτη είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία μπορεί ο ΔΟΛ να διαπραγματεύεται τη μετοχή του στο Χ.Α..
Με αυτό το τρίκ ο απόλυτος κυρίαρχος του ΔΟΛ, αφού εξαγόρασε το σύνολο των μετοχών μετά από κατάθεση αιτήματος, για άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) του συνόλου των μετοχών που δεν κατέχει άμεσα και έμμεσα, το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έδωσε το πράσινο φως για την έξοδο του συγκροτήματος από το Χ.Α., ώστε να προσδώσει ευελιξία στις κινήσεις του Σταύρου Ψυχάρη από τούδε και στο εξής (αριθμό απολύσεων εργαζομένων, αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών και κατάργηση εκδοτικών προϊόντων με μεγαλύτερη ευκολία κ.ά.).

Επίσης, όρισε την 25η Ιουλίου ως έσχατη ημερομηνία διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών την 26η του μηνός ως ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών.

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Στ. Ψυχάρης θα καταβάλει τίμημα τοις μετρητοίς, ύψους 0,64 ευρώ ανά μετοχή της εταιρείας, στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού και Καταχώρισης και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ θα αναλάβει να καταβάλει εκ μέρους και για λογαριασμό των εναπομεινασών μετόχων τα δικαιώματα καταχώρισης που καταβάλλονται στην Ε.Χ.Α.Ε. ύψους 0,08% καθώς και τον αναλογούντα φόρο επί μεταβιβάσεων μετοχών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο οποίος σήμερα ανέρχεται σε 0,20% επί της αξίας της συναλλαγής.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου